Aerial ei jatka JANO Esportsin paidassa – ”En ole valmis palaamaan ainakaan vielä”

geareilla HAVU HAVUn Gambit Aerial

Jani ”Aerial” Jussila ei jatka JANO Esportsin riveissä pidempään, vaan toistaiseksi stintti jäi vain Major-karsintojen mittaiseksi.

Viime vuonna tauolle uniongelmien vuoksi jäänyt Aerial teki paluun hetkellisesti takaisin Counter-Striken pariin, kun mies oli JANOn kanssa taistelemassa pääsystä Majoreille. Karsinnat eivät kuitenkaan tuonut toivottua tulosta, vaan unelma huipputurnauksesta mureni.

Turnauksen jälkeen Aerialilta saatiin päivitys nykytilanteesta, sillä monet varmasti miettivät, että voisiko suomalaispelaaja tehdä kokonaan paluun pelin pariin. Toistaiseksi se on kuitenkin liian aikaista, joten JANO-ura jäi vain karsintojen mittaiseksi.

– Oli kiva pelata @janoesports poikien kans tää lyhyt jakso. Harmi ettei menty closedeista läpi. En oo kyllä valmis palailee ite ainakaan vielä kunnolla pelikentille, saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan, Aerialin päivitys X:ssä kuului.

Näin ollen JANO joutuu pelaajamarkkinoille, sillä rosterissa on yksi tyhjä paikka. Organisaatio lupasi tiedottaa asiasta lisää, kun se on ajankohtaista.


Pelaajat:
Joukkueet: