HAVUn Aerial Pallomeri.net Esportsin haastattelussa – ”Tavoitteena olla maailman paras pelaaja”

geareilla HAVU HAVUn Gambit Aerial

HAVUn tähtipelaaja Jani ”Aerial” Jussila pääsi vastailemaan Pallomeri.net Esportsin kuumaakin kuumempiin kysymyksiin.

Aerial muistetaan jo ENCEn menestysajan joukkueesta, joka nousi aivan maailman kirkkaimmalle huipulle. Nyt samaa temppua yritetään toistaa HAVUssa, jossa pelaa myös ENCE-ajoilta tuttu joukkuekaveri xseveN.

HAVU-peluri ei lähde kaunistelemaan tavoitteitaan tuleville vuosille, vaan vastaukset tulevat ytimekkäästi.

– Tavoitteena olla maailman paras pelaaja ja tiimin kanssa maailman paras joukkue, Aerial vastaa kysymykseen.

Työtä tuon tavoitteen eteen tehdään päivästä ja viikosta toiseen, sillä kuten huipulla kuuluu niin HAVUkin treenaa ahkerasti pelien lomassa.

– Ollaan pelattu joukkueen kanssa 6 päivän viikkoa yleensä, noin 6 tuntia per päivä. Siihen perään vielä henkilökohtaiset muutaman tunnin pelaamiset. Toki päivästä riippuen.

Nyt CS:GO-pelaajat pääsivät viettämään heinäkuussa ansaittua lomaa, kun kalenteriin oli merkitty tauko turnauksista. Kiivastahtisessa kalenterissa nuo ovat hetkiä, joista täytyy ottaa kaikki irti. Varsinkin, kun maailma aukeaa ja online-turnaukset muuttuvat LAN-turnauksiin, niin kaikki matkustaminen tulee vielä lisärasitteeksi.

– Lomalla pyrin pysymään erossa pelistä ja tekemään kaikkea muuta, mm. mökkeilyä, Aerial kommentoi.

Tämä oli ensimmäinen osa Aerialin laajasta haastattelusarjasta. Tulevissa artikkeleissa päästään sivuamaan muun muassa sitä, mitä mieltä HAVU-tähti on uudesta Ancient-kartasta. Tai sitä, millä asetuksilla ja geareilla serverille lähdetään dominoimaan.


Pelaajat:
Joukkueet: