Aerial tauolle uniongelmien vuoksi – sLowi paikkaamaan miestä

geareilla HAVU HAVUn Gambit Aerial

Jani ”Aerial” Jussila jää sivuun HAVUn pelaavasta kokoonpanosta. Hänet korvaa JANO Esportsista tuttu Olli ”sLowi” Pitkänen.

Aerialin tarina HAVUn kanssa tulee toistaiseksi päätökseensä, kun mies ilmoitti laittavansa uransa väliaikaisesti jäihin. Syynä tähän on uniongelmat, jotka ovat vaivanneet 30-vuotiasta peluria jo pidemmän aikaa.

Aerial on ollut joukkueen mukana jo 2,5 vuotta, mutta menestys on jäänyt melko vaisuksi. Parhaimmat saavutukset ovat ainakin toistaiseksi ENCEstä, jossa napsahti yksi BLAST-turnauksen voitto sekä paikka Major-turnauksen finaalissa.

Korvaaja miehelle on jo tiedossa, sillä JANO Esportsin Olli ”sLowi” Pitkänen siirtyy paikkaajaksi. SLowi on HAVUlle tuttu peluri entuudestaan, sillä hän siirtyi kyseisestä organisaatiosta JANOn riveihin.

Vielä ei ole selvää, koska Aerial palaa, mutta toistaiseksi hän ei ainakaan puhunut lopettamisesta. Suomalaistähti kuitenkin painotti, että kilpailu huipputasolla on niin kovaa, että kahden tunnin yöunilla on mahdotonta suoriutua riittävällä tasolla. Toivottavasti mies saa uniongelmansa hallintaan ja pääsee vielä palaamaan takaisin pelikentille.

Aerial jää tauolle

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pelaajat:
Joukkueet: ,