Aerial kertoi rehellisen mielipiteen Ancientista – ”Vaihdos oli surkea”

Aerial

HAVU-tähti Aerial istuutui Pallomeri.net Esportsin haastatteluun, jossa käsiteltiin CS:GO:n polttavia puheenaiheita, kuten uutta karttaa Ancientia.

Haastattelun ensimmäisessä osassa käytiin läpi niin Aerialin henkilökohtaisia tavoitteita kuin joukkueenkin tulevia tavoitteita. Nyt käsittelyyn oteta kohahduttanut karttavaihdos, kun Valve ilmoitti Trainin vaihtuvan Ancientiin. Tämä ei aiheuttanut pelaajien joukossa kiljunriemahduksia, vaan useampi supertähti kritisoi päätöstä.

Myös Aerialin mielestä Ancientin valinta oli kaikkea muuta kuin hyvä.

– Kartta ei ole vielä ainakaan täysin valmis. Esimerkiksi molemmat pommipaikat ovat liian avoimia joka tekee mm. pommin plänttimisestä erittäin vaikeaa, HAVU-tähti kuvailee.

Yksi suurimmista ihmetyksen aiheista on ollut se, että pois vedetty kartta oli Train. Varsinkin suomalaisille isku oli kova, sillä Trainista oli muodostunut niin ENCEn kuin HAVUnkin lempikarttoja.

Aerial ei kritisoi liiemmin Ancientia, mutta suomalaistähden mielestä ongelman aiheuttaa juuri se, että Train poistui.

– Kartta on kuitenkin parempi kuin vertigo, jota vihaan. Vaihdos oli kuitenkin surkea, sillä pelin paras kartta tai ainakin yksi niistä siirrettiin sivuun. Jos joku kartta olisi pitänyt vaihtaa niin se olisi ollut vertigo, Aerial kertoo mielipiteensä Pallomeri.net Esportsille.

Tämä oli haastattelun toinen osa. Kolmannessa ja viimeisessä osassa päästään kuulemaan Aerialin peliasetuksista ja geareista.


Pelaajat:
Joukkueet: