Alan Wake II nappasi upeasti kolme palkintoa The Game Awardseissa

Alan wake II

Suomalaisen Remedyn luoma Alan Wake II -peli nappasi palkinnon peräti kolmessa eri kategoriassa, kun The Game Awards -palkinnot jaettiin.

Suomalainen pelijätti Remedy Entertainment on maailmanlaajuisesti tunnettu pelitalo. Yhtiö on luonut mm. Max Payne -pelisarjan, Alan Wake -pelisarjan sekä myös paljon kehuja saaneen Control-pelin.

Viimeisimpänä markkinoille saatiin Alan Wake II, joka sai upeat arvostelut ympäri maailmaa. Lisäksi uutuus sai muutenkin tunnustusta, kun sille lätkäistiin peräti kahdeksan ehdokkuutta The Game Awardseissa, jota pidetään pelien Oscar-gaalana.

Remedy napsi lopulta voittoja kolmesta eri kategoriasta, jotka olivat paras kerronta, paras visuaalinen ohjaus ja paras ohjaus. Kaikki näistä ovat arvostettuja palkintoja, joten saavutusta voidaan pitee todella huikeana.

Vuoden parhaan pelin palkinto meni kuitenkin Remedyltä ohi, sillä sen nappasi odotetusti Baldur’s Gate 3. Larian Studiosin kehittämä peli otettiin erittäin hyvin vastaan ja se oli myös isoin ennakkosuosikki voittamaan pystin ennen gaalaa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen X:stä.