Aleksi ”aleksib” Virolainen löysi vihdoin uuden CS-joukkueen – siirtyy maailmanluokan organisaatioon

virolainen

Aleksi Virolainen on noussut puhutuimmaksi suomalaiseksi CS-pelaajaksi sen jälkeen, kun suomalaisjoukkue ENCE penkitti miehen.

Virolainen eli aleksib oli ENCEn tärkeimpiä palasia, kun suomalaisjoukkue nousi sensaatiomaisesti aivan maailman kärkijoukkueiden kastiin. Aleksib:n ura ENCEssä päättyi kuitenkin todella karulla tavalla, kun organisaatio ilmoitti penkittävänsä pelinjohtajansa, jonka tilalle palkattiin Miikka ”SuNny” Kemppi.

Tästä käynnistyi melkoinen huhumylly siitä, missä aleksib tullaan tulevaisuudessa näkemään, sillä kysyntää alkoi heti riittämään. Heti alusta lähtien spekulaatiossa oli mukana OG, joka on tullut tutuksi Dota 2 -pelin puolelta, missä organisaatio on historian menestynein.

Nyt asioille saatiin vihdoin varmistus, kun OG julkisti joukkueensa CS:n puolelle. Ryhmästä löytyy odotetusti aleksib, joka saa vierelleen Nathan ”NBK” SchmittinValdemar ”valde” Bjørn Vangså, Issa ”ISSAA” Murad sekä tuntemattomampi puolalainen Mateusz ”mantuu” Wilczewski.

Varsinkin Nathan Schmitt on äärimmäisen kova nimi, sillä ranskalainen on kuulunut jo vuosien ajan pelin parhaimpiin pelaajiin. NBK-nimellä pelaava 25-vuotias ajautui kuitenkin Team Vitalityn riveissä sivuraiteille, joten edessä oli siirtyminen uusiin haasteisiin.

Aleksi Virolainen siirtyy OG:n organisaatioonNordVPN 600x200