Video: Aleksib aloitti Majorit tyylillä – upea 4K ensimmäiseen pislaan

NiP Legends Stagen Major-karsintojen aleksib CS:GO-pelaajat ESL ENCE

NiP-pelaaja Aleksi ”Aleksib” Virolainen aloitti BLAST.tv Paris Major 2023 -turnauksen upeasti, kun mies nakutteli neljä päätä ensimmäisellä pislarundilla.

Majorit tarjosivat tuttuun tapaan heti ensimmäisenä päivänä upeita suorituksia, kun huippupelaajat antavat kaikkensa vuoden tärkeimmässä turnauksessa. Yksi päivän upeimmista huippuhetkistä oli NiP-peluri Aleksi ”Aleksib” Virolaisen käsialaa, kun mies nakutti heti ensimmäisellä rundilla häikäisevän suorituksen.

Vastustajana ollut MOUZ yritti nimittäin murtautua Miragen B-sitelle, mutta suomalaispelaaja oli tästä eri mieltä ja paineli neljä hedua uspilla nopeaan tahtiin. Näyttävä suoritus löi alkutahdit ottelulle, jossa NiP oli selvästi vastustajaa parempi.

Aleksib oli muutenkin ottelussa loistava, sillä hän nappasi yhteensä 21 frägiä (1,34 rating). Tämä oli koko joukkueen toiseksi paras suoritus, sillä vain REZ oli lopulta tulostaulukossa suomalaisen yläpuolella.

Seuraavassa pelissä ei samanlaisia suorituksia valitettavasti nähty, kun ENCE onnistui kairaamaan NiPistä voiton lukemin 16-9. Tämän myötä ninjat jatkavat toiseen päivään tilanteessa 1-1, joten joukkue kaipaa vielä kahta voittoa, jotta ovi seuraavalle stagelle aukeaisi.

Aleksib laittoi B:n lukkoon

Jos video ei näy, voit katsoa sen painamalla tästä.

Pelaajat:
Joukkueet:
Mapit: