Aleksib tehtaili clutchin jäätävän tärkeään paikkaan – G2 kaatoi trillerissä Astraliksen

Aleksib G2 Esports

Aleksib johdatti G2 Esportsin pakkovoittoon IEM Dallas -turnauksessa, kun Astralis kaatui jännitysnäytelmän päätteeksi karttavoitoin 2-1.

G2 Esports oli tiukassa paikassa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä, kun tiimillä ei ollut varaa tappioon tai jälleen yksi turnaus päättyisi pettymykseen. Vastassa oli tanskalainen Astralis, joten helppoa voittoa ei ollut luvassa.

Taistosta muodostuikin odotetunlainen jännäri, sillä kahden kartan jälkeen tilanne oli 1-1. Näin ollen voittajaa lähdettiin ratkaisemaan Vertigossa. Astralis oli tiukasti askeleen edellä, kunnes momentum kääntyi 12. kierroksella G2:n suuntaan. 4-7-tappiolla ollut tiimi näytti jo häviävän kierroksen, kun Aleksib joutui 1vs2-tilanteeseen. Suomalainen kuitenkin suoritti clutchin takuuvarmasti ja nosti joukkueensa kierrosvoittoon.

Lopulta Vertigo kääntyi G2 Esportsille numeroin 16-10, joten taival jatkuu alemman kaavion finaaliin, jossa vastassa on Vitality. Tämän ottelun voittaja etenee IEM Dallasin pudotuspeleihin. Taisto on ohjelmassa keskiviikkona klo 22:30.


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: