Aleksib esitteli älykkyyttään – upea clutch entistä joukkuettaan vastaan

NiP Legends Stagen Major-karsintojen aleksib CS:GO-pelaajat ESL ENCE

Ninjas in Pyjamas nappasi pakkovoiton lauantaina, kun tiimi kaatoi OG:n värikkäiden vaiheiden jälkeen suoraan karttavoitoin 2-0.

NiP koki perjantaina shokkitappion, kun Grayhound oli vahvempi. Tämä laittoi tiimin farssin partaalle, sillä yksikin tappio pudottaisi NiPin kokonaan ulos ESL Pro Leaguen pudotuspeleistä. Kun taas paikka pudotuspeleihin vaatisi kahta perättäistä voittoa.

Lauantaina koitti ensimmäinen kohtalon hetki, kun vastassa oli Aleksib:n entinen seura OG. Helppoa taistoa ei todellakaan ollut NiPille luvassa, mutta fakta on se, että tappio olisi jättimäinen pettymys.

OG sai loistavan startin Vertigoon, sillä tiimi karkasi jo 10-5-johtoon. NiP kuitenkin heräsi pelaamaan ja oli suorastaan murskaava CT-puolellaan. Näin ollen kartta meni Aleksib:n tiimille lukemin 16-11.

Mirage meni samoissa askelmerkeissä, sillä OG piti johtoa ja oli se tiimi, joka oli matkalla karttavoittoon. Nyt OG sai jo kolme karttapalloa 15-12-johdossa, mutta tämäkään ei tuonut tulosta. NiP nousi väkisin rinnalle ja käänsi kartan sekä ottelun edukseen toisella jatkoajalla.

Yksi ottelun upeimmista suorituksista oli Aleksib:n clutch Miragen jatkoajalla, kun suomalainen esitteli älykkyyttään ja nappasi 1vs2-tilanteesta voiton.

Aleksib clutchasi upeasti OG:ta vastaan

https://twitter.com/NIPCS/status/1634677738131865607?s=20

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: