Aleksib ensimmäisessä G2-haastattelussaan – ylistää NiKon ja huNter-:n kykyjä

PGL Major ESL Pro League Aleksib G2 Esports

Suomalainen tähtipelaaja Aleksi ”Aleksib” Virolainen istui haastattelupenkkiin ensimmäistä kertaa G2-paidassa.

Jättisiirtoja sisältänyt tauko CS:GO:ssa on tulossa lopullisesti päätökseensä, kun aivan kärkiniput päästetään irti. Yksi eniten siirtokentillä temmeltäneistä oli G2, joka hankki AWP-lupaus m0NESYn sekä arvostetun suomalaisen IGL-pelaajan Aleksib:n.

Jälkimmäisenä mainittu suomalaistähti pääsi nyt ensimmäistä kertaa ääneen siirtonsa jälkeen, kun hän kertoi ensituntemuksiaan uudesta joukkueestaan sekä avasi lähtöään OG:sta.

Siirto oli Aleksib:n mukaan lopulta melko helppo päätös, sillä hänen mielestään olisi lopulta ollut tyhmää jättää tilaisuus käyttämättä. Lisäksi hän piti riskinä sitä, että OG:ssa asiat olisivat voineet mennä pieleen, jolloin hän olisi katunut päätöstä entistä enemmän.

Paperilla hän pitää nykyistä joukkuetta todella lupaavana ja ei näe mitään syytä, miksi projekti ei onnistuisi. Tilanne vaatii kuitenkin rutkasti töitä, jotta uusi systeemi saadaan ajettua sisään pala kerrallaan.

Kritiikkiä IGL-pelaaja on myös saanut, sillä joidenkin mielestä hän yrittää liian tarkasti ohjata pelaajiensa liikkeitä. Tähän hän ottaa kantaa toteamalla, että esimerkiksi NiKo ja huNter- ovat sellaisia pelaajia, jotka eivät tarvitse tällaista ohjausta ollenkaan, koska he ovat jo huippupelaajia kommunikoinnin ja tiukkojen tilanteiden suhteen.

Aleksib:n haastattelu kokonaisuudesssaan

Jos video ei näy, voit katsoa sen YouTubesta.


Pelaajat:
Joukkueet: