Aleksib fiilisteli jo kesken ratkaisevan kierroksen – ”Jätkät me menemme Majoreille!”

aleksib nip ninjas in pyjamas

NiPin IGL Aleksib johti tiimin merkittävään saavutukseen, kun se nappasi perjantaina paikan Pariisissa pelattavaan Major-turnaukseen.

NiP oli jo suurissa ongelmissa RMR-turnauksessa, kun tiimi kärsi kaksi perättäistä tappiota. Tämä tarkoitti sitä, että Majoreille päästäkseen pitää voittaa kaksi peliä putkeen. Ensiksi NiP kaatoi Astraliksen vakuuttavasti 2-0, joten viimeisenä haasteena oli saksalainen BIG.

NiPin alku BIG-otteluun oli järisyttävä, sillä se repäisi heti kärkeen Vertigossa sellaisen johdon, ettei voittajasta ollut mitään epäselvyyttä. Lopulta kartta meni Aleksib:lle ja kumppaneille numeroin 16-11.

Toisesta kartasta tulikin melkoinen trilleri, sillä Mirage näytti jo etenevän BIG:lle, sillä saksalaistiimi sai kolme karttapalloa. NiP kuitenkin selvitti nämä ja vei ratkaisun jatkoajalle. Ensimmäisellä jatkoajalla puolestaan NiP pääsi kokeilemaan karttapalloja, jotka olisivat tuoneet voiton.

BIG selvitti nämä ja venytti taiston toiselle jatkoajalle. Tämä olikin sitten viimeinen, jota tarvittiin, koska NiP ei enää mahdollisuuksia jättänyt käyttämättä. Viimeinen kierros oli täyttä NiPin juhlaa, joten Aleksib pääsi jo fiilistelemään voittoa, sillä suomalainen julisti kesken kierroksen Majoreille lähtöä.

Aleksib julisti Majoreille pääsyä kesken kierroksen


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut: