Aleksib:n G2 Esports aloitti upealla voitolla – NiKo maagisessa lyönnissä

Aleksib G2 Esportsin

Aleksib:n debyytti sujui täydellisellä tavalla, sillä suomalaisen kipparoima G2 Esports voitti Complexityn hallitusti numeroin 16-12.

BLAST Premier Spring -turnaus on ensimmäinen näytönpaikka uusitulle G2 Esportsin joukkueelle, jota edustaa myös suomalaistähti Aleksib. Potentiaalia on joukkueessa valtavasti, mutta alkuun pelissä saattaa näky ymmärrettävästi kasvukipuja.

Ensimmäisessä ottelussa näistä ei ollut tietoa, vaan tekeminen oli jopa yllättävän valmista. Vastassa oli toki Complexity, joka ei sisälly aivan maailman terävimpään kärkeen.

G2 Esports aloitti todella vahvasti Nuken, sillä T-puoli merkattiin tiimille 9-6. Myös CT:nä homma sujui yhtä mallikkaasti ja yhtäkkiä tilanne oli jo 15-7. Complexity pystyi kaunistelemaan numeroita, mutta voittajasta ei ollut mitään epäselvyyttä. G2:n ehdoton tähti oli NiKo, joka keräsi Nukessa yhteensä 32 frägiä.

Loppunumerot kirjattiin lopulta G2 Esportsille 16-12. Tämä tarkoittaa sitä, että ranskalaisorganisaatio jatkaa voittajien otteluun, jossa vastaan asettuu joko BIG tai Ninjas in Pyjamas. Ottelu on ohjelmassa vielä perjantaina klo 18:30.


Pelaajat:
Joukkueet: