Aleksib:n G2 kärsi katkeran tappion Katowicen finaalissa – ”Uskomattoman tyhjä fiilis”

G2 Esports Aleksib BLAST Premier

Aleksib ja G2 Esports eivät onnistuneet kruunaamaan Katowicen turnausta mestaruuteen, vaan FaZe Clan vei finaalin suoraan 3-0.

Finaalin avauskartta tarjosi jo huimaa draamaa, sillä G2 karkasi jo 15-7-johtoon. Näin ollen tiimillä oli peräti kahdeksan karttapalloa. FaZe teki uskomattoman nousun tasoihin ja voitti jatkoajan jälkeen kartan numeroin 19-15.

Toinen kartta tarjosi vielä astetta hurjempaa draamaa, sillä tällä kertaa FaZe karkasi 15-10-johtoon. G2 nousi väkisin rinnalle ja venytti tämänkin kartan jatkoajalle. Tällä kertaa yksi jatkoaika ei riittänyt, vaan voittaja selvisi vasta viidennellä jatkoajalla. Molemmilla oli lukuisia mahdollisuuksia ennen tätä napata karttavoitto, mutta aina vastustaja väänsi tasoihin. Lopulta FaZe oli tässäkin vahvempi ja nappasi 31-27-voiton.

G2 laittoi kaikki paukut peliin, mutta tällä kertaa se ei vain yksinkertaisesti riittänyt voittoon, vaan kolmantena karttana pelattu Dust2 meni myös vastustajan nimiin. Tällä kertaa lukemat olivat FaZen hyväksi 16-14.

Ansaitusti mestaruus matkasi FaZen suuntaan, joten Aleksib ja G2 jäivät nuolemaan näppejään. Suomalaistähti laittoikin tyhjän päivityksen Twitteriin taiston tauottua.

– Uskomattoman tyhjä fiilis. Palaset ei vaan loksahtanu kohille ja monen vuoden odotus jatkuu. Lupaava aloitus silti. Kiitos kaikille tuesta, Aleksib päivitti.

G2 Esportsille finaalipaikka oli kova osoitus siitä, miten paljon potentiaalia uudessa rosterissa on. Päällimmäisenä on kuitenkin varmasti pettymys, sillä mestaruus oli niin lähellä toteutumista.


Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,,