Aleksib:n G2 kärsi ensimmäisen tappionsa – saa vielä yhden mahdollisuuden

Aleksib G2 Esportsin

G2 ja Vitality taistelivat toisiaan vastaan BLAST Premier Spring Groups 2021 -turnauksessa.

Huikaisevalla tavalla debytoinut G2 koki ensimmäisen tappionsa, kun Vitality nappasi voiton joukkueen nenän edestä lukemin 2-1 (10-16, 16-4, 12-16).

Matsi alkoi Infernolla, jossa Vitality oli alusta alkaen selvästi kuskin paikalla. Vaikka NiKo ja kumppanit koittivat vielä rakentaa comebackia, oli vastustaja yksinkertaisesti liian vahva ja nappasi voiton lopulta melko selvästi 16-10.

Tästä jatkettiin Mirageen, jossa nähtiin uudestisyntynyt G2. Joukkue oli täysin suvereeni ja jyräsi vihujen yli kierros toisensa jälkeen. Tämän myötä peli tasoittui 1-1 ja kaikki jäi kiinni Dust2:sta.

Pöly alkoi tasaisissa merkeissä, mutta kartan edetessä Vitality otti selvästi kuskin paikan. Tämän myötä G2 joutui tukalaan paikkaan ja päätyi jälleen yrittämään comebackia. Lopulta takamatka oli kuitenkin liikaa ja ZywOo joukkueineen onnistui kampeamaaan 16-12-voiton.

Jos video ei näy, voit katsoa sen Twitteristä.

Aleksib:n tiimillä on tappiosta huolimatta vielä mahdollisuus lunastaa paikkansa kevään finaaleihin, kun huomenna pelattavassa ratkaisumatsissa vastaan asettuu MIBR. Livestriimit kello 14:00 alkavaan otteluun löydät painamalla tästä.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,