MAAILMAN PARAS ON LYÖTY! – Aleksib:n G2 IEM Katowicen finaaliin

G2 Esports Aleksib BLAST Premier

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen G2 kaatoi maailman parhaan Natus Vinceren ja eteni IEM Katowicen finaaleihin.

Virtus.pro sai eilen tuta m0NESYn uskomattoman lahjakkuuden, mutta tänään edessä oli täysin uudenlainen haaste. Katowicen välieriin suomalaispelaajan joukkue nimittäin sai kovimman mahdollisen testin, kun maailmanrankingin ykkösjoukkue NAVI haastoi tiimin.

Matsi aloitettiin Infernolla, jonka G2 valitsi. Alku oli upeaa näytöstä, kun Aleksib:n taktiikat purivat upeasti ja toi joukkueelle peräti kymmenen hyökkäävän puolen kierrosta. NAVI yritti toisessa osiossa rakentaa comebackia, mutta tämä ei riittänyt, vaan maailman paras joutui tyytymään 16-12-tappioon.

G2 etenee Katowicen finaaliin

Tästä siirryttiin Mirageen, joka alkoi selvästi tasaisemmin. Sitten tapahtui kummia, kun m0NESY otti aivan uskomattoman 1v3 clutchin, joka katkaisi NAVIn selkärangan ensimmäisen osion osalta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen Twitteristä.

Toisen osion alkuun NAVI kuitenkin näytti, miksi se on maailman paras joukkue ja otti seitsemän peräkkäistä rundia ja tasoitti matsin 11-11. Tämän jälkeen G2 heräsi jälleen peliin mukaan ja taisteli upeasti itsensä 16-13-voittoon tämän hetken ykkösjoukkueesta.

Voiton myötä suomalaispelaaja nähdään tarunhohtoisen IEM Katowicen finaalissa. Finaaliottelu pelataan huomenna kello 18:00 ja sitä voi seurata sekä suomeksi että englanniksi. Livestriimit ja tarkemmat tiedot löydät painamalla tästä.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,