Aleksib:n G2 Majoreille uskomattoman jännitysnäytelmän jälkeen

aleksib major

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtama G2 varmisti paikkansa Antwerpin Majoreilla, kun se kaatoi Astraliksen todellisessa jännitysnäytelmässä.

Toinenkin suomalaisedusteinen joukkue onnistui kairaamaan tiensä CS:GO:n isoimpaan turnauksiim, kun G2 kaatoi Astraliksen tiukkaakin tiukemmassa väännössä. Matsissa tarvittiin kaikki kolme karttaa ja viimeinen meni kaiken lisäksi vielä jatkoajalle.

Aleksib:n johtama tiimi lähti matsiin hyvin, sillä ensimmäisenä pelattiin joukkueen valitsema Dust2. Erityisesti CT-puoli oli G2:lta täysin pysäyttämätön, kun joukkue nappasi itselleen selvän 16-10-voiton.

Tästä edettiin Ancientiin, jossa nähtiin täysin päinvastainen puolustuspuoli. Astraliksen hyökkäykset olivat myrkkyä G2:lle, joka jäi täysin telineisiin. Lopulta Astralis tasoitti ottelusarjan täysin ansaitusti, kun se nappasi mapin itselleen lukemin 16-7.

Aleksib:n G2 Majoreille

Kaikki jäi näin ollen kiinni Vertigosta, joka oli alusta alkaen tiukkaa vääntöä. Molemmat joukkueet esittivät vuorotellen upeita suorituksia ja lopulta voittajaa täytyi hakea jatkoajalta.

Jatkoilla Aleksib ja kumppanit ottivat härkää sarvista ja taistelivat itsensä upeaan 19-17-voittoon. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että tiimi pääsee Antwerpin Major-turnaukseen, joka on luvassa toukokuussa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen Twitteristä.

Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,,