Unelma murskaksi – Aleksib:n G2 tippui Majoreilta

aleksib g2

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen edustama G2 joutui nöyrtymään, kun FURIA peittosi joukkueen PGL Major Antwerp -turnauksessa.

G2:n taival Majoreilla tuli päätökseensä, kun FURIA nitisti joukkueen tiukassa ottelussa lukemin 2-1 (16-12, 14-16, 16-11). Tämä on jättimäinen pettymys, sillä viimeksi joukkue nähtiin CS:GO:n isoimman turnauksen finaalissa.

Aleksib:n ja kumppaneiden kaavio ei missään nimessä ollut helpoin, mutta putoaminen on siitä huolimatta karmaiseva tulos. Tämä herättää varmasti myös kysymyksiä kokoonpanomuutoksista, jotka tehtiin parantamaan tuloksia.

G2 on nyt isojen päätösten äärellä, sillä otteet ovat olleet viime aikoina kehnoja. Toki on hyvä muistaa, että rosteri on ollut nykyisessä muodossaan kasassa vasta vähän aikaa, mutta pudotus kärjestä on silti ollut järisyttävä.

Jatkosopimuksen tehneet NiKo ja huNter- ovat lähtökohtaisesti ainoat, jotka ovat varmasti joukkueessa, kun seuraava Major-turnaus pelataan. Aleksib ja JACKZ puolestaan ovat ne, jotka ovat ensimmäisenä tulilinjalla, jos tuloksia ei ala tulla nopeasti.


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,,