Aleksib jatkaa hyvässä vireessä – OG:n tähtipelaajilla vaikeaa

Aleksib OG CS-vihjeet G2

Aleksib:n johtama OG kohtasi toisessa ESL Pro Leaguen ottelussaan saksalaisen BIGin, joka oli vielä vähän aikaa sitten maailmanlistan #1.

Suomalaisten suosikkipelaaja Aleksib:n liidaama OG oli tosipaikan edessä, kun vastaan asettui saksalaisen BIG. Viime ottelussa OG hävisi tiukan taiston G2:lle ison sulamisen jälkeen.

Karttavalinnoissa ei suuria yllätyksiä nähty, vaan OG päätyi tuttuun ja turvalliseen Infernoon. BIG puolestaan valitsi oman ykkösmappinsa Dust2:n ja mahdolliseksi ratkaisevaksi kartaksi jengien välille jäi Nuke.

Infernon puolustuksesta pannukakku

OG on ollut hyökkäävillä osiollaan todella vahva ja Inffi lähti tänäänkin fantastisesti käyntiin teropuolella. Aleksib ja valmentaja ruggah olivat selvästi tehneet hyvän taustatyön matsia varten ja olivat valmiita hyödyntämään vihujen heikkouksia.

Aleksib:n takukirjan sivut johdattivat OG:n lopulta 8-7-osiovoittoon lähtökohtaisesti vaikeammalta teropuolelta, joten odotettavissa oli jälleen yksi iso voitto Infernon osalta.

BIG kuitenkin näytti nopeasti, että heiltä löytyy myös aseet vastustajan puolustuksen murtamiseen. OG jäi täysin jalkoihin, kun saksalaiset antoivat heille vain kolme kierrosta toisesta osiosta, voittaen mapin helposti 16-11.

Aleksib:n hirmuvire ei riitä

Dust2:n on ehdottomasti BIGin parhaita mappeja ja oli selvää, että OG:n tulee esittää parastaan, jos he aikovat haastaa vastustajan heidän lempikartassaan.

Alku mapille oli jälleen mainio, kun kuuden kierroksen jälkeen joukkueella oli jo viisi kiesiä vyöllään. BIG kuitenkin toipui nopeasti ja edes Aleksib:n huikea vire ei pystynyt vastustajaa pysäyttämään, kun BIG otti puoliskosta 9-6-voiton.

Toisessa osiossa tiukka taistelu jatkui, mutta lopulta OG kompastui viimeisellä mahdollisella esteellä. Loppulukemat mapista 16-14 ja ottelusta 2-0 BIGille. Tämä tietää toista peräkkäistä tappiota OG:lle Pro Leaguessa.

Iso huomio kohdistuukin siihen, että sekä Dust2:n että koko matsin osalta jengin parhaat pelaajat statsien valossa olivat Aleksib ja NBK-. Jos OG mielii voittaa otteluita, niin tämä ei voi jatkua. Tähtipelaajien ISSAAn, valden ja mantuun on aika nousta esille.


Pelaajat: ,,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,