Aleksib kaatoi ex-joukkueensa – NiP selvisi pudotuspeleihin

aleksib Majoreiden hampus IEM

Ninjas in Pyjamas ja Aleksib saivat tappioputkensa poikki, kun joukkue kaatoi OG:n tiukan väännän jälkeen karttavoitoin 2-0.

NiP oli tiukassa paikassa torstaina, sillä alla oli useamman ottelun tappioputki ja BLAST Fall Final -turnaus oli katkolla. Vastassa oli Aleksib:lle tuttu OG, joten luvassa oli mielenkiintoinen koitos.

Ensimmäisenä karttana pelattiin OG:n valitsema Ancient, jossa NiP sai kylmää kyytiä keskiviikkona Heroicilta. Nyt esitys oli huomattavasti parempi, mutta tästäkin huolimatta kartta näytti jo kääntyvä tappioksi, kun OG siirtyi 15-13-johtoon. Suomalaistähden taktiikat kuitenkin purivat ja NiP onnistui selvittämään kaksi karttapalloa, joten luvassa oli jatkoaika.

OG nappasi kolme ensimmäistä kierrosta jatkoajalla, joten nyt tiimillä oli kolme karttapalloa lisää. NiP selvitti upeasti nämäkin, joten taisto karttavoitosta sai jatkoa. Lopulta NiPin taistelu palkittiin, kun joukkue onnistui nappaamaan voiton lukemin 22-19.

Tämän jälkeen pelattiin puolestaan Vertigo, joka käynnistyi todella tasaisissa merkeissä, sillä puoliskoja vaihdettin OG:n 8-7-johdossa. NiP kuitenkin osoitti äärimmäisen kovaa CT-puolta ja tässä vaiheessa vastustaja putosi totaalisesti kyydistä. Näin ollen voittajasta ei lopulta ollut mitään epäselvyyttä, vaan NiP paineli 2-0-voittoon.

Tämä tarkoittaa sitä, että Aleksib joukkoineen jatkaa pudotuspeleihin, jossa vastaan tulee häviäjä B-lohkon finaalista NAVI-Liquid. Ajankohta ottelulle on perjantai-ilta klo 20:00.


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,