Aleksib sai annettua maukkaan revanssin tylysti kohdelleelle joukkueelle

Major Copenhagen Aleksib NAVI IEM Cologne gamers8 BLAST PGL

NAVIn Aleksib sai varmaan poikkeuksellisen nautinnollisen voiton, kun suomalaiskapteeni johdatti tiiminsä 2-0-voittoo NiPistä.

NAVI ja NiP kohtasivat torstaina ottelussa, jonka häviäjä joutuu kotimatkalle turnauksesta. Aleksib:n johtama tiimi lähti suosikkina, mutta kysymysmerkkejä oli myös heidän pelaamisen yllä.

Ensimmäisenä karttana pelattiin NiPin valitsema Overpass, josta näytti jo tulevan totaalinen NAVIn näytös. Johtoasema oli parhaimmillaan 10-2 ja 12-6, mutta NiP näytti jo tekevän todellisen ihmenousun, kun tiimi nousi kierroksen päähän. NAVI kuitenkin heräsi viimeisellä mahdollisella hetkellä ja nappasi 13-11-karttavoiton.

Toisena karttana pelattiin Mirage, joka käynnistyi huomattavasti tasaisemmissa merkeissä. Pikku hiljaa tasoero alkoi kuitenkin näkymään selvästi, joten NAVI paineli kohtuullisen helppoon 13-6-voittoon. Aleksib:lle voitto oli harvinaisen maukas, sillä NiP oli se organisaatio, joka antoi melko tylytkin potkut suomalaiselle. Tämän jälkeen tiimi on ollut täysin kadoksissa, joten ainakaan vielä kokoonpanomuutokset eivät ole tuoneet mitään hyötyä.

2-0-voitto tarkoitti sitä, että NAVI selvitti tiensä pudotuspeleihin, joissa pelit alkavat perjantain klo 19:30. Vastaan tulee häviäjä otteluparista Vitality-Complexity.


Joukkueet:
Ottelut: