Aleksib kommentoi hullua ENCE-ottelua: ”Moni tiimi olisi saattanut murentua”

Majoreiden Aleksib BLAST kymmenen NAVI major

NAVIn kapteeni Aleksib oli tiiminsä kanssa osallisena melkoisessa taistossa, jossa nähtiin kaksi aivan jäätävän kovaa nousua.

NAVI näytti jo painelevan voittoon, kun joukkue vei avauskartan ja johti toistakin jo 10-2. Niin vain ENCE onnistui nousemaan Ancientissa huimalla tavalla karttavoittoon ja vei ratkaisun Nukeen.

– Pelasimme täysin päinvastoin kuin pitäisi pelata Ancientin T-puolella. Kun meillä oli tilaa, epäröimme ja ehkä pelkäsimme kuolla. Joillain kierroksilla meillä jäi neljä savua käyttämättä, vaikka meillä oli tarvittava kontrolli, NAVI:n IGL kommentoi HLTV:lle.

Nuke käynnistyi puolestaan ENCEn tykityksellä, joten voitto näytti valuvan vääjäämättömästi tiimin suuntaan. Nyt oli kuitenkin NAVIn vuoro tehdä huikea nousu, joka huipentui 13-11-voittoon ja pudotuspelipaikkaan.

Moni tiimi olisikin saattanut luhistua tuon hävityn Ancientin jälkeen, mutta NAVI osoitti todella kovaa luonnetta.

– Moni tiimi olisi saattanut murentua tuossa paikassa. Olen iloinen, että nousimme takaisin, Aleksib kommentoi HLTV:n haastattelussa.

Seuraavaksi NAVI saa vastaansa häviäjän otteluparista FaZe Clan – G2 Esports. Luvassa on siis maailmanluokan vastustaja, joten välieräpaikan saavuttaminen vaatii täydellistä onnistumista.

– G2:lla on mielettömiä lahjakkuuksia, mutta he eivät selviytyneet Fall Final -turnaukseen, joten ehkä Vitality ja FaZe Clan ovat paremmassa vireessä, mutta G2:lla saattaa olla paljon uutta pelissään nexan kanssa, Aleksib kommentoi tulevia vastustajia haastattelussa.


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut: