Aleksib kyykytti jälleen entistä seuraansa – ENCE kaatui 2-1

Aleksib OG CS-vihjeet G2

Kaikkien huulilla pitkään ollut kohtaaminen oli vihdoin luvassa, kun ENCE ja Aleksib:n johtama OG ottivat mittaa toisistaan.

ESL Pro Leaguen alkuohkot ovat jo hyvässä vauhdissa ja vihdoin oli luvassa odotettu kohtaaminen ENCEn ja OG:n välilä. Viime mittelöstä joukkueiden välilä on jo noin kahdeksan kuukautta, joten ihan joka päivä ei tätä herkkua pääse katsomaan.

Mappivalinnoista tuli mielenkiintoiset, kuten ennakoimmekin. Aleksib katsoi ENCEn bluffin Vertigon suhteen ja jätti sen pöydälle. ENCE ei kuitenkaan tätä mahdollisuutta käyttänyt, vaan päätyi valitsemaan Dust2:n.

OG puolestaan sai ENCEn hieman yllättävän Overpass bannin jälkeen mahdollisuduen valita kotikarttansa Infernon. Mahdolliseksi ratkaisevaksi näiden joukkueiden kiihkeässä kohtaamisessa jäi Mirage.

ENCE ottaa ensimmäisen kiinnityksen

Matsi aloitettiin suomalaisjoukkueen valitsemalla pölymaalla. Alku oli selvästi ENCEn, kun joukkue onnistui nappaamaan keskellä osiota seitsemän kierrosta mahdollisesta kahdeksasta. OG taisteli vielä itsensä takaisin osioon mukaan neljällä peräkkäisellä kiesillä ja vei CT-puoliskon 8-7.

Ensimmäisen osion hyvä saldo ei kantanut pitkälle, sillä ENCE oli selvästi valmistautunut puolustusosioon. Aleksib:n johtama orkesteri onnistui viemään pislarundin sekä suomalaisten säästöt, mutta ei mitään sen enempää. Yhdeksän peräkkäistä kiesiä suNnyn 27 frägin johdolla riitti ENCElle, joka vei ensimmäisen mapin 16-11.

allun hyvä holdi sinetöi mappivoiton

OG kuittaa heti takaisin

Toisena oli luvassa OG:n leikkikenttä inffi, jossa joukkue on ollut yksi maailman parhaista viime aikoina. Kartan alusta asti oli nähtävillä, miksi näin on. Upealla yhteispelillä hyökkäyksiään rummuttanut OG oli 9-1-johdossa ja näytti menevän menojaan.

Vaikka tilanne alkoi näyttää toivottamalta, ENCE ei luovuttanut missään kohtaa. Osion viimeiset viisi meni suomalaisjoukkueelle, joten peli oli puolia vaihdettaessa vielä täysin auki.

CT-puolelle päästyään OG sai kuitenkin nopeasti parsittua puolustuksensa kasaan. Todella monen kierroksen osalta mentiin aivan kalkkiviivoille ja 1vsx tilanteeseen, mutta Aleksib ja kumppanit vetivät yleensä pidemmän korren, joka johti toisen mapin voittoon numeroin 16-10.

Aleksib saa viimeisen sanan

Ratkaisevana karttana pelattavaan mirreen lähdettiin kutkuttavan jännittävistä asetelmista ja odotettavissa oli tiukka vääntö loppuun saakka. Alkuun näyttikin siltä, että ratkaisevassakin mapissa menään aivan rinta rinnan.

Tilanteessa 4-4 OG kuitenkin otti tilanteen omiin käsiinsä ja alkoi laittaa sitejä käsittämättömään lukkoon. Aleksib luki ENCEn hyökkäyksiä kuin avointa kirjaa ja sijoitti pelaajansa hyviin paikkoihin, kun OG vei loput osion kierroksista ja koko puoliskon näin 11-4.

Hyökkäävällä puolella Aleksib:n johtama orkesteri voitti vielä pislarundinkin, joka käytännössä sinetöi kartan. ENCE ei enää pääässyt peliin mukaan, vaan OG naulasi loppulukemiksi 16-4 ja 2-1. Tämä oli OG:n kannalta elintärkeä voitto, sillä nyt heillä on mahdollisuudet mennä jatkoon lohkostaan.

OG kuittailee ENCElle

 


Pelaajat: ,,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,,