Vahvoja huhuja liikkeellä – Aleksib saamassa potkut NiPistä?

nip aleksib

Ninjas in Pyjamas saattaa olla yksi joukkue, joka tekee muutoksia kokoonpanoonsa, koska tiimi ei ole saanut rosteristaan parasta irti tämän vuoden aikana.

HLTV:n päätoimittaja Milan “Striker” Švejda kertoi HLTV Confirmed -podcastin jaksossa kuulleensa huhuja organisaation liikkeistä, jotka eivät suomalaisittain ole kovin mieluista kuunneltavaa. Strikerin mukaan tulilinjalle on joutumassa tiimin IGL Aleksib, jonka potkuista liikkuu huhuja.

Yksi mahdollinen korvaaja on penkillä tällä oleva hampus, joka teki NiPin kanssa jatkosopimuksen ennen kuin vetäytyi omasta tahdostaan tauolle.

Striker ennakoi jaksossa, että myös Brollan saattaa joutua sivuun, sillä ruotsalainen ei ole pystynyt esiintymään potentiaalinsa edellyttämällä tasolla.

Seuraavat viikot näyttävät varmasti suuntaa, koska meneillään on pelaajatauko, joka yleensä tuo mukanaan rosterimuutoksia. Suomalaisfanien näkökulmasta eletään todella jättimäisiä aikoja, sillä Aleksib on ainut maailman huipulla tällä hetkellä oleva suomalaispelaaja, joten miehen potkut olisivat todella ikävä asia.


Pelaajat:
Joukkueet: