Aleksib:n NAVI lauantaina näytösottelussa – vastaan asettuu Vitality

NAVI aleksib BLAST ence ESL Pro League

Aleksi ”Aleksib” Virolainen nähdään ensimmäistä kertaa NAVI-nutussa lauantaina 8.7., kun joukkue pelaa kaksi näytösottelua Vitalityä vastaan.

Suomalaispelurin virallista NAVI-debyyttiä joudutaan odottelemaan vielä viikon verran, mutta sitä ennen nähdään kuitenkin kolme näytösottelua, jossa mies on jo mukana. Ensimmäinen näytösotteluista on tiimien oikeilla kokoonpanoilla, joten tässä rosteri nähdään ensimmäistä kertaa koossa.

Seuraavassa pelissä ZywOo ja s1mple vaihtavat paikkaa, joka on luonnollisesti mielenkiintoinen kokeilu. Aleksib pääsee näin ollen johtamaan kahta maailman parasta pelaajaa saman päivän aikana, mikä on varmasti iso kunnia pelurille. Lisäksi joukkueet pelaavat vielä kolmannen Bo1:n, jossa on sekoitetut tiimit yleisöäänien perusteella.

Nämä jengit ovat nimeltään NAVITY ja VITAVI. VITAVIn rosterissa nähdään s1mple, ZywOo, apEX, flameZ ja b1t ja NAVITYn kokoonpano puolestaan on Magisk, Spinx, Aleksib, jL ja iM. Ensimmäinen Bo1 alkaa kello 19:00 ja seuraavat pelataan tämän perään.


Pelaajat:
Joukkueet: