Aleksib:n NiP aikaiselle kotimatkalle Katowicen jättiturnauksesta

legends nip Katowice Aleksib

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen Ninjas in Pyjamas joutui pettymään, kun Outsiders kaatoi joukkueen IEM Katowice -turnauksen kuolemanottelussa lukemin 2-1 (5-16, 16-12, 16-9).

NiP aloitti päivän matsinsa Outsidersia vastaan upeasti, kun se oli täysin pysäyttämätön Vertigossa. REZ tarjosi pari maukasta ässää ja Aleksib yhden upean 1v2 clutchin, kun ninjat ylijuoksivat CIS-joukkueen lukemin 16-5.

Vire ei kuitenkaan jatkunut Overpassiin, jossa Outsiders oli alusta alkaen niskan päällä. Toisessa osiossa NiP yritti rakentaa vielä comebackia, mutta lopulta ero tiimien välillä oli liikaa ja vastustaja nappasi itselleen 16-12-voiton.

Tästä edettiin ratkaisevana pelattuun Infernoon, jossa Major-voittaja lisäsi entisestään vettä myllyyn. Ninjat olivat erityisesti toisessa osiossa hätää kärsimässä ja joutuivat tyytymään ikävään tappioon numeroin 16-9.

Häviön myötä Aleksib:n ja kumppaneiden matka Katowicen huipputurnauksessa tuli päätökseensä, kun myös lohkon ensimmäisestä kohtaamisesta Vitalitya vastaan tuli tappio. Näillä näkymin tiimi nähdään seuraavan kerran askissa helmikuun lopulla, kun ESL Pro League käynnistyy.


Joukkueet: ,
Ottelut: