Aleksib ja NiP osallistuvat IEM Dallasin avoimiin karsintoihin – välttääkö tiimi nyt katastrofin?

legends nip Katowice Aleksib

Aleksib ja Ninjas in Pyjamas nähdään tositoimissa tiistai-iltana, kun edessä on IEM Dallas -turnauksen toiset avoimet karsinat.

Ensimmäinen yritys selvitä IEM Dallasin suljettuihin karsintoihin päättyi todelliseen katastrofiin, kun joukkue tippui 9 Pandas -nimiselle tiimille. NiPin kaavio oli äärimmäisen suotuisa, joten tiimin olisi pitänyt marssia jatkoon. 9 Pandas oli kuitenkin liian kova vastus, mikä osaltaan kertoo Aleksib:n johtaman joukon tämän hetken ongelmista.

Tiistaina käynnistyy viimeinen mahdollisuus selvitä eteenpäin IEM Dallasin karsinnoissa, kun toinen yritys lähtee vauhtiin. NiP kohtaa ensimmäiseksi HEETin klo 19:00 alkavassa ottelussa. Mikäli pelit jatkuvat, niin seuraavaksi vastassa on voittaja otteluparista Iron Branch-Gentlefolk.

NiP on selvästi avoimien karsintojen kovin joukkue, joten mikään muu kuin jatkopaikka ei kelpaa. Se varmasti tekisi tiimille hyvää, koska peliesitykset ovat olleet alkuvuodesta todella heikkoja. Nyt olisi korkea aika saada pelistä kiinni, koska vuoden suurin turnaus Pariisin Majorit lähestyy kovaa vauhtia.


Joukkueet:
Ottelut: