Shokkitappio! Aleksib ja NiP tippuivat ulos ESL Pro Leaguesta

nip Katowice Aleksib

Aleksib ja Ninjas in Pyjamas kokivat todellisen katastrofin, kun joukkue tippui ulos kokonaan ESL Pro Leaguesta.

Tiimi oli aikaisemmin kärsinyt yllätystappion Grayhoundille, mutta tästä huolimatta tiimi sai vielä yhden mahdollisuuden taistella paikasta pudotuspeleihin. OG-voiton jälkeen tuon tien piti olla täysin varma, koska ratkaisevassa ottelussa vastaan asettui 00NATION.

NiP lähti taistoon jättimäisenä suosikkina ja näyttikin tämän heti serverillä, kun tiimi vei vastustajan valitseman Miragen tyylipuhtaasti nimiinsä. Oma karttavalinta muodostui kuitenkin totaaliseksi pannukakuksi, koska Nuke meni selvästi brassien nimiin. Näin ollen ratkaisua lähdettiin hakemaan Ancientista.

Aleksib joukkoineen pelasi aivan kelvollisen T-puolen ja oli vain 7-8-tappiolla. Kun CT-puoli alkoi kahdella kierrosvoitolla, niin kaikki näytti hyvältä. Sitten peli kuitenkin hajosi täydellisesti käsiin ja 00NATION alkoi napsimaan kierrosvoittoja. Lopulta NiPin shokkitappio oli totta, kun brassit veivät kartan nimiin numeroin 16-12. Kyseessä on valtaisa pettymys Aleksib:lle sekä muille tiimin tähtipelaajille, koska odotukset ovat jotain aivan muuta kuin nykyiset esitykset kertovat.


Joukkueet:
Ottelut: