Aleksib:n NiPin vaikeudet jatkuvat – Heroic antoi kylmää kyytiä

NiP Legends Stagen Major-karsintojen aleksib CS:GO-pelaajat ESL ENCE

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtama NiP yrittää pestä kasvojaan pieleen menneen Major-turnauksen jälkeen.

NiPin tarina suomalaispelaajan komennossa lähti upeasti käyntiin, kun joukkue oli täysin suvereeni ensimmäisessä turnauksessaan. Tämän jälkeen otteet ovat kuitenkin olleet heikompia, sillä Majoreilla joukkue lähti lauluun suoraan lukemin 0-3.

Nyt Aleksib ja kumppanit nähdään puolestaan BLAST Premier Fallin finaaleissa, jossa ainakin alun perusteella sama meno jatkuu. Heroic oli nimittäin ensimmäisessä ottelussa selvästi vahvempi, vaikka NiP onnistuikin nappaamaan yhden kartan nimiinsä (16-12, 6-16, 4-16).

Ninjojen yksi isoimmista ongelmista tuntuu olevan matsien alut, sillä joukkue ei tunnu pääsevän peleihin mukaan oikein millään. Tämän myötä voittaminen vaikeutuu huomattavasti, kun joka kerta pitäisi venyä huikeaan comebackiin. Tämän pitää muuttua tai muuten rosteri kokee hyvin nopeasti pelaajamuutoksia.

Aleksib ja NiP nähdään tämän myötä askissa jo torstain ensimmäisessä ottelussa, joka alkaa kello 11:00. Vastaan asettuu suomalaispelaajan vanha tiimi OG, joka sai selkäsaunan FaZelta. Ottelun suomen- ja englanninkielisen livestreamin löydät tästä.


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,,