Aleksib:n NiP suli uskomattomalla tavalla – unelma pudotuspeleistä murskaksi

nip aleksib

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtama NiP hävisi BLAST.tv Paris Major 2023 -turnauksessa Apeksille lukemin 0-2 (17-19, 16-19).

NiP sai loistavan mahdollisuuden lunastaa paikkansa Major-turnauksen puolivälieriin, kun vastaan asettui Apeks. Ninjat olivat otteluun ennakkosuosikkeja, sillä vastustaja löytyy maailmanlistalta yhdeksän sijaa alempaa.

Aleksib ja kumppanit olivat ottelun alussa kuskin paikalla, kun Vertigo lähti mallikkaasti käyntiin. Toisessa osiossa kierroksia kuitenkin vaihdeltiin vuorotellen ja ratkaisu venyi jatkoajalla. Jatkoilla Apeks oli vahvempi ja nappasi itselleen voiton lukemin 19-17.

Tästä siirryttiin Ancientiin, joka oli NiP:n näytöstä lähes koko kartan ajan. Tilanteessa 14-3 tapahtui kuitenkin ihmeitä ja ninjat sulivat täysin käsiin. Apeks nimittäin kairasi jäätävän comebackin ja vei ottelun nimiinsä jatkoajalla lukemin 19-16.

Tämä tarkoittaa sitä, että Aleksib:n johtama tiimi on ulkona Majoreilta. Apeksin lisäksi jatkossa nähdään Heroic, Vitality, Liquid, FaZe, Into The Breach, Monte ja GamerLegion.


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,