Aleksib ja NiP taistelivat upeasti – FaZe piirun verran parempi

NiP Legends Stagen Major-karsintojen aleksib CS:GO-pelaajat ESL ENCE

Aleksib:n johtama NiP kärsi niukkaakin niukemman tappion, kun FaZe kaatoi joukkueen lukemin 2-1.

NiPin taival vuoden 2022 osalta tuli päätökseensä, kun FaZe kaatoi joukkueen BLAST Premier Fall Final -turnauksen välierässä 2-1 (11-16, 19-17, 16-8). Turnausvoitto oli ninjojen ainut mahdollisuus päästä BLASTin World Finaleihin, joten tämä unelma murskaantui samalla.

Aleksib ja kumppanit voivat kuitenkin olla ylpeitä suorituksistaan, sillä FaZe on ollut tämän vuoden ylivoimaisesti paras joukkue kokonaisuutena. Vain lyhyen aikaa yhdessä ollut rosteri nimittäin laittoi vastustajan todella ahtaalle ja oli hyvin lähellä voittaa koko ottelun toisessa mapissa.

Tästä on varmasti hyvä jatkaa seuraavaan kauteen, sillä joukkueella on nyt hyvää aikaa ladata akkuja ja rakentaa uusia taktiikoita. Tämä oli vahva näyttö siitä, että tällä kokoonpanolla pystytään haastamaan maailman absoluuttista kärkeä myös tulevaisuudessa.

Vaikka Aleksib:n osalta vuosi on taputeltu, niin muita pelejä on vielä runsaasti jäljellä. Näistä ensimmäisenä on luvassa sunnuntain finaaliottelu (18:30), jossa FaZe ja Heroic ottavat mittaa toisistaan tanskalaisyleisön edessä. Tätä ei kannata missata, sillä tunnelma tulee olemaan aivan mahtava.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: