Unelmat murskaksi – Aleksib:n OG ei pelaa tänä vuonna Majoreilla

OG Major

Aleksib:n OG taisteli FaZea vastaan, kun joukkueet yrittivät kuumeisesti selvittää tiensä kymmenen parhaan joukkoon.

IEM Fall –turnaus jatkui OG:n osalta, kun joukkue kohtasi FaZen. Molemmille jengeille matsi oli tärkeä, sillä kummallakaan ei ole riittävää määrää pisteitä Major-paikkaa varten.

Ottelun karttoja pääsi ensiksi valitsemaan vastustaja, joka nappasi Ancientin. Aleksib puolestaan otti suojateilleen Infernon ja mahdolliseksi ratkaisijaksi matsissa jäi Mirage.

OG on nähty vain kerran aiemmin Ancientissa ja silloin tuli niukka tappio. Tällä kertaa kartta ei lähtenyt yhtä hyvin käyntiin, vaan FaZe oli kuskin paikalla ja vei peliä selvästi. Lopulta Ancient meni melko helposti vastustajalle, kun rain ja Twistzz johdattivat joukkueensa 16-10-voittoon.

OG taistelee, mutta taipuu

Infernoon mentäessä haaveet olivat edelleen korkealla, mutta alku näytti Aleksib:n ja kumppaneiden kannalta todella pahalta. Tilanteessa 14-5 flameZ otti kuitenkin joukkueen reppuselkäänsä ja johdatti tiimin uskomattomaan comebackiin lukemin 16-14.

Näin ollen kaikki jäi kiinni ratkaisevasta kartasta, joka oli Mirage. OG aloitti kartan jälleen todella surkeasti ja tällä kertaa joukkue ei pystynyt taistelemaan enää takaisin peliin mukaan. Loppulukemat olivat murheelliset, kun FaZe naulasi kartan ja ottelun itselleen numeroin 16-4 ja 2-1.

Samaan aikaan pelatussa toisessa kohtaamisessa BIG puolestaan onnistui kaatamaan Heroicin, joka tarkoitti sitä, että Aleksib:n jengi on ulkona Major-turnauksesta varmasti. Suomalaisten osalta kaikki toivo lepää siis tällä hetkellä ENCEn harteilla.


Pelaajat: ,
Ottelut: