Aleksib:n OG:lle iso päänahka – maailmanlistan kolmonen kaatui upeasti

Aleksib OG CS-vihjeet G2

Suomalaispelaaja Aleksib:n johtama OG otti vakuuttavan voiton, kun se kohtasi G2:n ESL Pro Leaguessa.

OG aloitti ESL Pro Leaguen vahvasti, kun se voitti eilisessä kohtaamisessa Virtus.pron selvästi lukemin 2-0. Tänään haaste oli entistä kovempi, kun maailmanlistan sijalla #3 majaileva G2 haastoi suomalaispelaajan johtaman jengin.

Karttavalinnat alkoivat Aleksib:n toimesta, kun IGL valitsi joukkueelleen Miragen. G2 päätyi puolestaan Infernoon ja mahdolliseksi ratkaisijaksi B-lohkon superkamppailussa jäi Dust2.

OG aloitti Miragen mallikkaasti, kun Aleksib:n taktiikat tuntui purevan todella hyvin vastustajaan osion alkupuolella. Loppua kohden G2 sai käännettyä momentumin kuitenkin itselleen, jonka myötä puolia vaihdettaessa NiKo ja kumppanit olivat jo 9-6-johdossa.

OG ei lannistunut tästä, vaan laittoi pystyyn sellaiset puolustusasetelmat, että niistä ei ollut mitään asiaa läpi. Lähes täydellisen CT-osion aikana G2 onnistui nappaamaan vain yhden kierroksen, jonka myötä suomalaispelaajan joukkue marssi upeaan 16-10-voittoon.

OG jatkaa vahvaa tekemistä

Inferno on ehdottomasti ollut yksi OG:n parhaita karttoja, joten missään nimessä helppoa voittoa ei ollut vastustajalle luvassa. G2 sai kuitenkin hyvän alun mappiin, kun se vei osion neljä ensimmäistä kiesiä. Kehnon alun jälkeen Aleksib herätteli pelaajiaan hyvin, sillä loppuosio oli yhtä puolustusjuhlaa. Osioita vaihdettiin näin ollen valden ja kumppaneiden johtaessa lukemin 10-5.

Toinen osio oli enää vain kosmetiikkaa, kun hyökkäyskuviot oli jälleen hioittu tappiinsa. Aleksib jatkoi hyvää takuttamistaan, jonka myötä kartta päättyi OG:n murskaavaan 16-5-voittoon.

Tällä hetkellä OG on tilanteessa 2-0, joten mahdollisuudet sekä jatkoon että lohkovoittoon ovat erinomaiset. Tilannetta parantaa entisestään se, että joukkue on onnistunut kaatamaan lohkon isoimmat ennakkosuosikit Virtus.pron ja G2:n. Seuraava ottelu pelataan tiistaina, kun vastaan asettuu CIS-joukkue forZe. Tarkemmat tiedot matsista löydät CS:GO-ottelukalenterista.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,