Aleksib:n OG joutui pettymään pahasti – Flashpointin voitto livahti käsistä

OG

Aleksib:n johtama OG pelasi jo kolmannen ottelunsa 24 tunnin sisään, kun joukkue taisteli Flashpointin toisen kauden voitosta Virtus.pron kanssa.

Miljoonaturnaus Flashpointin huipennuksesta saatiin suomalaisittain upea, kun Aleksib:n johtama OG kohtasi CIS-joukkue Virtus.Pron. Hienointa tässä kaikessa oli se, että suomalaispelaajan joukkue raivasi tiensä finaaliin vaikeimman kautta, kun he tulivat läpi alemmasta kaaviosta.

Turnauksen voittajalle oli luonnollisesti luvassa mainetta ja kunniaa, mutta se ei missään nimessä ollut ainoa palkinto, jota ottelun voittajalle jaettiin. Karkeloissa oli nimittäin jättimäinen miljoonan dollarin palkintopotti, joista voittajalle menee 500,000$ ja toiseksi tulleelle 250,000$.

Ottelu pelattiin paras kolmesta -muodossa, joten ottelun voittoon tarvittiin kaksi mappivoittoa. Mappivalintoja pääsi ensin suorittamaan Aleksib ja OG, jotka nappasivat Miragen. Virtus.Pro puolestaan päätyi junamaa Trainiin ja mahdolliseksi ratkaisijaksi tähän jättifinaaliin jäi Inferno.

Molemmat vahvoja karttavalinnoissaan

Vain muutama tunti sitten päättynyt ottelu fnaticia vastaan antoi OG:lle selvästi hyvän alkulämmön, sillä joukkue oli alusta alkaen niskan päällä. Aleksib taktikoi joukkuettaan upeasti kohti sitejä ja yleensä vaikeampi hyökkäävä osio näytti helpolta, kun AWP-pelaaja mantuu johdatti jengin 9-6-osiovoittoon.

Toinen osio ei myöskään tuonut yllätyksiä, kun OG aloitti vahvasti ja voitti sekä pislarundin että vastustajan säästöt. Tämä kasvatti kaulan jo 13-6, joka aiheutti niin isoja vaikeuksia CIS-joukkueelle, että siitä jengi ei enää toipunut. Loppulukemiksi Aleksib ja kumppanit naulasivat 16-10.

mantuun mahtava pito

Toisena karttana nähty Train oli paperilla huomattavasti parempi Virtus.prolle, joka on pelannut kyseisessä mapissa mahtavaa CS:ää. Tähän ei tullut tänäänkään muutosta, vaan OG oli selvästi ottava osapuoli, kun hyökkäävällä puolella aloittanut vastustaja tuhosi kaiken tieltään ja vei puoliskon peräti 11-4.

Toisessa osiossa Aleksib koitti johtaa joukkojaan vielä taistelemaan voitosta, mutta tarina oli sama kuin ensimmäisessäkin mapissa. Tällä kertaa OG oli vain se osapuoli, joka joutui toteamaan eron olevan vain yksinkertaisesti liikaa, kun VP naulasi loppulukemiksi 16-9 ja siirsi ratkaisun kolmanteen karttaan.

OG pettyy pahasti

Kutkuttavan jännittävä finaali sai ansaitsemansa päätöksen, kun ottelu eteni aina kolmanteen karttaan. Alku näytti kuitenkin siltä, että vain yksi joukkue vaivautui enää palvelimelle, kun VP oli täysin suvereeni hyökkäyksissään. OG lyyhistyi vastustajan kovan paineen alla ja hävisi ensimmäisen osion lukemin 11-4.

OG antoi itselleen vielä mahdollisuuden taistella ottelun voitosta, kun he voittivat hävityn pislarundin jälkeen forceoston. Lopulta tämä oli kuitenkin vain hetkellinen valon pilkahdus, kun Virtus.Pro otti jälleen kuskin paikan aseet saatuaan ja kasvatti johtonsa jo 15-7.

OG koitti vielä rakentaa comebackia, mutta kolmas paras kolmesta -ottelu 24 tunnin sisään oli selvästi liikaa joukkueelle, joka joutui pettymään pahasti. Virtus.pro onnistui viemään ratkaisevan rundin viiden kierroksen jälkeen ja vei näin ollen mapin lukemin 16-12 ja ottelun lukemin 2-1.

Tämä tarkoittaa sitä, että CIS-joukkue kuittaa voiton Flashpointista ja nappaa itselleen 500,000$ palkintopotin, kun Aleksib ja kumppanit joutuvat puolestaan tyytymään 250,000$ ja toiseen sijaan.

 


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,,
Ottelut:
Mapit: ,,