Aleksib:n OG:lle karmaiseva pettymys – BLASTin finaalit jäävät väliin

OG Aleksib

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtama OG joutui pettymään, kun Heroic vei paikan BLASTin finaaleihin joukkueen nenän edestä.

Suomalaispelaaja Aleksib:n OG joutui kokemaan jälleen jättimäisen pettymyksen, kun Heroic onnistui voittamaan joukkueen BLAST Premier Fall Showdown -turnauksessa lukemin 2-0 (16-12, 16-11).

Tappion myötä tiimi ei pääse marraskuussa järjestettävään jättimäiseen LAN-turnaukseen, jossa jaossa on 425 000 dollaria palkintorahaa. Lisäksi karkelot järjestetään Kööpenhaminassa, joten niko ja valde olisivat päässeet operoimaan kotiyleisönsä edessä.

Tämä on jo toinen perättäinen pettymys Aleksib:n jengille, joka ei pääse osallistumaan myöskään Majoreille. OG oli IEM Fall -turnauksessa isoissa vaikeuksissa ja loppusijoitus oli vasta yhdestoista.

Seuraavaksi herää varmasti kysymys siitä, palaako joukkue takaisin piirustuspöydän ääreen vai harkitaanko jo pelaajamuutoksia. Tiimin uudet pelaajat niko ja flameZ tulivat mukaan isoin odotuksin, mutta toistaiseksi joukkue ei ole onnistunut saavuttamaan mitään.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,