Uskomaton trilleri! – Aleksib johdatti OG:n mestaruuteen

OG Aleksib

OG ja BIG tarjosivat viihdettä koko rahan edestä, kun he ratkaisivat mestaruuden Spring Sweet Spring -turnauksen finaalissa.

OG aloitti tiukan viikkonsa osallistumalla Spring Sweet Spring -turnaukseen, johon joukkue sai suoran kutsun. Huomenna jengi nähdään vielä kovemmissa karkeloissa, kun Aleksib:n johtama orkesteri aloittaa taipaleensa IEM Summer 2021 -turnauksessa.

Aikaisemmin tänään suomalaiskapteenin jengi kaatoi helpohkosti Fiendin, joka tiesi paikkaa illan finaalissa. Finaalivastustajaksi asettui kuitenkin aivan eri kaliiberin vihu, kun saksalaisjoukkue BIG haastoi mantuun ja kumppanit.

Finaali alkoi BIGin valitsemalla Dust2:lla, joka on yksi saksalaisten parhaista kartoista koskaan. Pitkään näyttikin siltä, että OG saa kunnon selkäsaunan, kunnes toisessa osiossa alkoi tapahtua. Tilanne oli vastustajalle 13-9, kun uskomaton comeback kohti voittoa alkoi. Viimeisestä kahdeksasta kierroksesta BIG sai itselleen vain yhden, joka tarkoitti Aleksib:n joukkueelle trillerimäistä 16-14-voittoa.

OG taistelee itsensä mestariksi

Toisena mappina päästiin ihailemaan OG:n valitsemaa Nukea, joka alkoi suomalaisfanien näkökulmasta aivan kammottavasti. Ensimmäinen osio oli silkkaa nöyryytystä, kun taululle lyötiin murskalukemat 12-3. Aleksib koitti vielä piiskata omiaan, mutta comeback jäi lopulta ohueksi, kun BIG puristi 16-13-voiton.

Ratkaisevana mappina matsissa nähtiin Mirage, johon lähtöasetelmat olivat todella tasaiset. Toki ottelukin näytti sen, että näiden jengien välillä ei isoja eroja ole ja mitä vain voi tapahtua. Tällä kertaa Aleksib:n johtama hyökkäys oli kuitenkin paremmin hereillä kuin ydinjätemaassa ja onnistui puristamaan tärkeän 9-6-voiton ensimmäisestä puoliskosta.

Toisen osion alussa BIG meinasi päästä niskan päälle forcevoitolla, mutta Aleksib oli asiasta eri mieltä ja otti käsittämättömän upeat kolme scouttihedyä. Tästä alkoi OG:n marssi kohti voittoa, kun joukkue takoi taululle lukemat 16-9. Samalla jengi varmisti itselleen mestaruuden turnauksesta ja hyvät asetelmat huomenna alkavaan IEM Summeriin.

Aleksib oli pelin jälkeen tyytyväinen

https://twitter.com/AleksibCSGO/status/1400190560623808516

Tarkemmat tiedot OG:n matseista IEM Summerissa sekä muut suomalaisedusteisten joukkueiden pelit löydät tuttuun tapaan CS:GO-ottelukalenterista!


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Mapit: ,,