Aleksib:n OG selvitti kuolemanpelin – nappasi vahvan 2-0-voiton

Aleksib OG CS-vihjeet G2

Aleksib:n johtama OG palasi voittojen tielle, kun joukkue kukisti ruotsalaisen Dignitaksen suoraan kahdessa kartassa 2-0.

Flashpointin pudotuspelit alkoivat OG:n kannalta heikosti, kun joukkue hävisi brasilialaisjoukkue MIBRille. Tänään joukkue sai kuitenkin uuden mahdollisuuden pestä kasvojaan, kun vastaan asettui pääosin ruotsalaisista koostuva Dignitas.

Aleksib:n joukkue lähti otteluun jälleen jättimäisenä ennakkosuosikkina, sillä aikaisemmin vanhoista legendoista koostunut Dignitas vaihtoi vain vähän aikaa sitten kokoonpanoaan, kun GeT_RiGhT ja xizt penkitettiin H4RR3n ja HEAPin tilalta.

Mappien osalta valintoja pääsi ensimmäisenä suorittamaan Dignitas, joka päätyi Nukeen. Aleksib puolestaan nappasi joukkueelleen eiliseen tapaan Infernon ja mahdolliseksi ratkaisijaksi matsissa jäi junamaa Train.

OG:lta upea comeback

Nuken OG aloitti CT-puolella, joka on lähtökohtaisesti helpompi osio. Tällä kertaa peli ei kuitenkaan näyttänyt siltä, sillä joukkue oli hätää kärsimässä, kun Dignitas hyökkäsi joukkueen kimppuun todella vahvasti. Lopulta puolia vaihdettassa tilanne oli karannut jo lukemiin 10-5, joka tiesi vaikeuksia OG:lle.

Dignitas aloitti toisen osion voittamalla vielä pislarundin, joka tarkoitti, että Aleksib ja kumppanit olivat tosissaan selkä seinää vasten. Joukkue näytti kuitenkin epäilijöilleen nopeasti, että heitä ei vielä kannata kirjoittaa ulos tästä tarinasta.

OG napsi kierros kierrokselta itseään kohti tasoitusta. Tilanteessa 12-9 alkoi joukkueen todellinen dominanssi, kun he onnistuivat viemään viimeisestä yhdekästä kierroksesta peräti seitsemän ja sinetöi niiden avulla karttavoiton Nukesta. Loppulukemina niukkaakin niukempi 16-14 vahvan comebackin jälkeen.

Infernosta ylikävely

Vahvasti matsin aloittanut ja heikosti mapin päättänyt Dignitas tuntui menettäneen täysin uskon omaan tekemiseensä, kun siiryttiin Infernoon. Joukkue oli aivan lamaantunut Aleksib:n johtamien hyökkäysten alla ja selkäranka tuntui menneen lopullisesti katki.

Servun tapahtumat oli nähtävillä myös tulostaululla, kun OG johti puolia vaihdettaessa toista mappia jo lukemin 10-5. CT-puolelle päästyään joukkueen pelaajat oikaisivat vielä nilkkansa ja painoivat tennislukemin 6-0 vastustajan kumoon.

mantuun upea flicki

Lopputulos Infernosta näin ollen 16-5 ja koko matsista 2-0. Tämä oli elintärkeä voitto OG:lle, sillä tappiolla joukkue olisi pudonnut turnauksesta. Seuraavaksi Aleksib:n johtama jengi nähdään askissa perjantaina kello 19:00, kun vastaan asettuu Virtus.pro – BIG ottelun häviäjä.


Pelaajat: ,,,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,

NordVPN 600x200