Hieno startti! Aleksib ja OG voittivat avausottelunsa Major-karsinnoissa!

OG Blast Premier Fall Series

Torstaina pelattiin suomalaisittain mielenkiintoinen päivä Major-karsintoina toimivassa cs_summit 6 -turnauksessa, kun kehissä nähtiin ENCE ja Aleksib:n OG.

ENCEn turnaus alkoi tappiolla Heroicille, joten suomalaisjoukkue on seuraavassa ottelussa pakkovoiton edessä tai turnauksesta tulee todellinen farssi.

Sen sijaan OG aloitti turnauksen voitolla ja sitä joukkue myös tarvitsi, koska tiimillä ei ole vielä ainuttakaan ranking-pistettä kasassa. Näin ollen Major-turnaukseen pääseminen vaatii kahdella jäljellä olevasta turnauksesta komeaa pistepottia, joka ei tule kuin otteluita voittamalla.

OG aloitti ottelun ryminällä ranskalaista Hereticsiä vastaan, sillä vastustajan karttavalintana toiminut Inferno meni OG:lle murskaavasti 16-3. Kuten niin usein aikaisemminkin, niin omassa karttavalinnassa peli hajoaa täydellisesti käsiin. Aleksib:n johtamat joukot johtivat Nukea jo 8-1, mutta tästä huolimatta tuloksena oli tappio, sillä Heretics nappasi karttavoiton numeroin 16-11.

Ratkaiseva kartta toimi Mirage

Kolmantena karttana toimi Mirage, jossa OG otti pahasti kuokkaan cs_summit 6 -turnauksen karsinnoissa Sproutia vastaan. Näin ollen lähtökohdat eivät olleet mitkään optimaaliset, mutta se ei joukkuetta haitannut.

Ratkaisevasta kartasta tuli täysin yksipuolinen näytös, jossa Heretics oli täysin voimaton. Loppunumerot menivät lopulta avauskartan tapaan 16-3.

Näin ollen Aleksib ja OG jatkavat pelejään voittajien otteluun, jossa vastaan asettuu loistavassa vireessä oleva saksalainen BIG. Ottelu on ohjelmassa lauantaina klo 19:00. Tuon ottelun voittaja etenee jo pudotuspeleihin, kun taas häviäjä kohtaa Decider Matchissa voittajan otteluparista FaZe Clan – Heretics.


Joukkueet: