Aivan posketon tilasto! Aleksib on ollut hävytön entisiä seuroja vastaan

Major Copenhagen Aleksib NAVI IEM Cologne gamers8 BLAST PGL

Aleksib johdatti NAVIn komeaan voittoon lauantaina, kun suomalaisen entinen joukkue G2 Esports kaatui suoraan karttavoitoin 2-0.

Suomalaistähti jatkoi voiton myötä täysin uskomatonta saldoaan entisiä joukkueita vastaan. Uransa varrella muun muassa ENCEssä, OG:ssä, NiPissä ja G2 Esportsissa pelannut Aleksib on kohdannut entiset seuransa nyt 20 kertaa. Näistä peräti 18 on päättynyt suomalaispelaajan voittoon, kun taas vain kahdesti entinen seura on pystynyt voittoon.

Tilasto on suorastaan hämmentävä, koska esimerkiksi ENCE ja G2 Esports ovat kuitenkin keikkuneet aivan maailman kärjessä jo pitkään.

NAVI ja Aleksib ovatkin tällä hetkellä kenties CS:n kuumin puheenaihe, sillä tiimi on äitynyt aivan loistavaan vireeseen. S1mplen lähdön piti olla karmaiseva menetys, mutta nyt tuo on käännetty voimavaraksi ja koko tiimi suorittaa paljon yhtenäisemmin.

Tämä lupaa hyvää tuleviin turnauksiin, sillä seuraavaksi vuorossa on IEM Katowice sekä RMR-turnaus Major-paikoista, joten tulevat viikot ovat jopa kauden tärkeimpiä.

Aleksib on antanut isosti takaisin entisille seuroille


Pelaajat:
Joukkueet: