Aleksib:n OG:lta vaisu esitys – seuraava ottelu pakko voittaa

OG

OG ja Sprout kohtasivat toisensa ESL One Colognen A-lohkon ylemmän kaavion finaalissa. Aleksib:n johtama joukkue oli otteluun lähdettäessä selvä ennakkosuosikki.

OG sai huikean tilaisuuden mennä jatkoon, kun ennakkoon heikompi Sprout yllätti maailmanlistan ykkösjoukkue BIGin avausottelussaan. Kun Aleksib:n johtama jengi puolestaan onnistui kampeamaan NiPin kumoon, oli luvassa näiden joukkueiden kohtaaminen.

Sprout tuli kuitenkin otteluun ennakkoluulottomasti ja näytti heti kärkeen, että se ei voittanut BIGiä vahingossa. Joukkueen valitsema Train oli nimittäin ottelun ensimmäinen kartta ja myrskyvaroitus nähtiin heti, kun Sprout hyökkäsi OG:n nopeasti kumoon lukemin 10-5.

Toisessa osiossa sama meno jatkui, kun kansainvälisen kokoonpanon hyökkäyksissä ollut tarpeeksi juonikkuutta. Loppulukemat 16-9 Sprout naulasi lopulta helposti taululle ja otti näin ensimmäisen kiinnityksen matsivoittoon.

OG jälleen vahva Infernossa

Toisena karttana nähtiin OG:n lempimappi Inferno, joka on muodostunut joukkueen kotikartaksi. Hyviä otteita inffin osalta joukkue on esittänyt jo pitkään, joten odotukset olivat korkealla.

Aleksib:n jengi aloitti hyökkäävällä puolella, mutta alku ei taaskaan ollut vahvin mahdollinen, vaan vastustajan puolustus tylsytti hyökkäykset hyvin. Loppuosiota kohden Aleksib löysi kuitenkin takuvihkostaan täsmäiskut, jolla Sproutin puolustus vihdoin murrettiin.

Seitsemän hyökkäyspuolen kierrosta oli lopulta riittävä saldo, kun joukkue jatkoi CT-puolella hyviä otteitaan. Saksalaisjoukkue yritti saada vielä kiriä aikaan, mutta ei lopulta onnistunut nappaamaan 13 kierrosta, joka tarkoitti OG:lle 16-13-voittoa mapista.

Kokenut NBK- iskussa ratkaisuhetkillä

Nukesta täydellinen pannukakku

Nuke lähti liikkeelle maukkaasti, kun OG pääsi aloittamaan ratkaisevan mapin CT-puolella ja otti heti nimiinsä pislakierroksen.

Aleksib tulessa pislarundilla

Tämä ilo ei kuitenkaan jatkunut pitkään, sillä saksalaiset löivät heti jauhot suuhun ja tuhosivat joukkueen täydellisesti 13 peräkkäisellä kierroksellaan. Kun myös pistoolikierros meni Sproutille, oli ottelu käytännössä sinetöity.

Tilanteessa 14-2 OG kairasi vielä forcevoiton, mutta hävisi heti perään itse forcen, joka paketoi lopulta mapin vastustajalle lukemin 16-3 ja koko ottelun 2-1. Tämä tarkoitta sitä, että Aleksib:n tiimi ei voi enää hävitä otteluakaan, vaan kaikki seuraavat matsit tulee voittaa.

Seuraavaksi vastaan asettuu sekä rosteriaan että kieltään juuri muuttanut MAD Lions. Innocentin tulon jälkeen joukkueen otteet ovat olleet todella vaisuja, vaikka joukkue kaatoikin mousesportsin 2-0. Ottelu pelataan keskiviikkona kello 16:00.


Pelaajat: ,
Joukkueet:
Ottelut: