Aleksib:n OG:lle sataa kritiikkiä – tunnetut toimittajat vaativat muutoksia kokoonpanoon

cs_summit BLAST Premier IEM Beijing-Haidian DreamHack IEM New York OG-ENCE DreamHack Open Fall OG

Aleksib ja OG joutuivat pettymään IEM Katowice -turnauksessa, kun pelit päättyivät heti alkuun kahden tappion jälkeen.

OG:n tulokset ovat olleet alkukaudesta vaisuja ja se on saanut aikaan sen, että joukkueen kokoonpanoon on vaadittu muutoksia.

Nyt tunnetut CS-toimittajat ottivat asiaan kantaa vaatimalla muutoksia nykyiseen rosteriin. CS-kommentaattori ja entinen valmentaja Janko ”YNk” Paunović sekä toimittajat Duncan ”Thorin” Shields ja Richard Lewis olivat yhtä mieltä siitä, että muutoksia on tultava, jotta joukkue voi ottaa askeleen eteenpäin.

Paunovicin mukaan valde, Aleksib ja mantuu muodostavat hyvän kolmikon, jonka pohjalle rakentaa. Näin ollen miehen julkaisun rivien välistä voi lukea, että joukkueesta laitettaisiin sivuun joko ISSAA tai NBK. Korvaajaksi mies ehdottaa joko Astraliksen penkille jumittunutta Bubzkjia tai G2 Esportsista sivuun laitettua JaCkzia.

Entinen valmentaja toteaa kuitenkin kylkeen, että mikäli luvassa olisi kaksi muutosta, niin hän ottaisi toiseksi pelaajaksi yhden nuoren pelaajan.

Myös Shields ja Lewis olivat yhtä mieltä siitä, kuka pelaajista pitäisi vaihtaa. Kaksikon mukaan ISSAA ei ole löytänyt aikaisempien vuosien tasoaan, joten muutoksia olisi tehtävä.

Nähtäväksi jää, että onko muutoksia tulossa vai vieläkö OG yrittää kääntää kurssinsa nykyisellä rosterilla.


Joukkueet: