Nyt se on varmaa! – ALEX ja mezii pukevat fnatic-paidan ylleen

alex fnatic

Fnatic on vahvistanut hankkineensa Alex ”ALEX” McMeekinin and William ”mezii” Merrimanin.

Ruotsalaisorganisaatio fnatic vahvisti vaihtavansa kokoonpanonsa kansainväliseksi, kun se julkaisi sopimuksen Alex ”ALEX” Mcmeekinin ja William ”mezii” Merrimanin kanssa. Samalla organisaation pitkä taival pelkkien ruotsalaisten CS-pelaajien kanssa päättyi, sillä joukkueessa on viimeksi nähty pelureita muusta maasta vuonna 2013.

Kyseisestä siirrosta oli huhuja jo aiemmin, mutta vahvistusta saatiin odottaa jonkin aikaa. Fnatic aloitti uudelleenrakentamisen penkittämällä Goldenin ja JW:n, joista jälkimmäinen on yksi seuran isoimmista legendoista. Tämän jälkeen organisaatio vahvisti, että se pyrkii rakentamaan kansainvälisen kokoonpanon.

ALEX on uusista pelaajista se, joka on ollut pidempään ilman joukkuetta. Mies tuli tutuksi LDLC:n kautta, josta hän siirtyi myöhemmin Vitalityyn. Vitalityssä kovaa jälkeä tehnyt IGL päätti kuitenkin ottaa tauon, koska hän oli uupunut jatkuvasta matkustamisesta. Tämän jälkeen mies siirtyi Cloud9:n, jossa projekti ei onnistunut toivotulla tavalla.

Mezii puolestaan on nähty viime aikoina Endpointin paidassa, jossa hän on tehnyt kovaa jälkeä. Viimeisen kolmen kuukauden aikana hän on takonut tulosta siihen malliin, että mieheltä odotetaan varmasti paljon. Suoraan näitä kahta jengiä ei kuitenkaan voi verrata, sillä fnatic-paidassa vastustajat tulevat olemaan pääsääntöisesti maailmanlistan kärkipäästä.

Molemmat pelaajat nähdään askissa jo pian, sillä fnatic nähdään 16.8. alkavassa ESL Pro Leaguessa. Joukkueelta ei luonnollisestikaan voida odottaa urotekoja ensimmäisessä turnauksessaan, mutta karkelot tulevat varmasti toimimaan hyvänä mittarina tulevaisuutta ajatellen.

Fnaticin joukkue siirron jälkeen:
Freddy ”⁠KRIMZ⁠” Johansson
Jack ”⁠Jackinho⁠” Ström Mattsson
Ludvig ”⁠Brollan⁠” Brolin
Alex ”⁠ALEX⁠” McMeekin
William ”⁠mezii⁠” Merriman

Andreas ”⁠Samuelsson⁠” Samuelsson (valmentaja)


Joukkueet: