Allu haluaa palata pelikentille – etsii uutta joukkuetta itselleen

ESL Pro Leaguen FaZe ESL Pro League ENCEn Valve ENCE CS-asiantuntija allu Major JANO

Aleksi ”allu” Jalli on yksi Suomen menestyneimmistä ja kokeneimmista CS:GO-pelaajista koskaan.

Suomalainen AWP-tähti Aleksi ”allu” Jalli etsii jälleen joukkuetta. Mies jäi aikaisemmin tänä vuonna tauolle uupumuksen vuoksi ja lopulta hänet korvattiin kokonaan ENCEn toimesta, kun nuori puolalaistähti hades kiinnitettiin hänen tilalleen.

Nyt suomalaistähti on jälleen aktivoitunut ja etsii itselleen uutta jengiä. Allu päivitti henkilökohtaiselle Twitter-tililleen, että hän on valmis palaamaan ja pyytää ottamaan yhteyttä, jos joku tarvitsee kokenutta ja motivoitunutta pelaajaa.

https://twitter.com/alluCSGO/status/1415364111135911940

Tauko on varmasti tehnyt hyvää, mutta tällä hetkellä ei ole helppoa löytää uutta seuraa. Tilannetta ei myöskään helpota se, että ENCEn hajoamisen yhteydessä hän sai todella paljon lokaa niskaansa ja erityiseti suomalaisjoukkueiden osalta hänen maineensa ei ole paras mahdollinen.

Pelaajia on tällä hetkellä vapaana todella paljon, joten mahdollisuus kansainväliseen projektiin on varmasti olemassa. Allu on yksi parhaista AWP-pelaajista koskaan, joten olisi todella iso sääli, jos hän ei löytäisi enää uutta joukkuetta. Vain aika näyttää, onko allulle ottajia, mutta suomalaisittain olisi hienoa nähdä tähtipelaaja vielä ykköskorin jengissä.


Pelaajat:
Joukkueet: