Yle: Allu perustaa uuden suomalaisrosterin – Twista valmentajaksi

ESL Pro Leaguen FaZe ESL Pro League ENCEn Valve ENCE CS-asiantuntija allu Major JANO

Aleksi ”allu” Jalli on on tekemässä paluuta CS-pelikentille täysin suomalaisen kokoonpanon kanssa.

Ylen tietojen mukaan yksi suomen legendaarisimmista CS:GO-pelaajista on tekemässä paluun pelikentille, sillä Aleksi ”allu” Jalli on rakentanut yhdessä entisen valmentajansa Slaava ”Twista” Räsäsen kanssa uutta suomalaisjoukkuetta.

Twistan ja allun lisäksi tiimiin ollaan kiinnittämässä Lasse ”ZOREE” Uronen, Tuomas ”SADDYX” Louhimaa, Tony ”arvid” Niemelä sekä Olli ”oopee” Piispanen.

ZOREE on varmasti kaikille suomalaisille tuttu pelaaja HAVUsta, jossa hän toimi pitkään tiimin AWP-pelaajana. Lempinimellä liekkilasse tunnettu peluri oli useamman vuoden HAVUn kantavia voimia, mutta päätyi vapaille markkinoille vuodenvaihteessa.

SADDYX ja allu puolestaan ovat vanhoja tuttuja, sillä SADDYX käväisi hetkellisesti ENCEssä ennen kansainvälistä kokoonpanoa. Hän ei kuitenkaan onnistunut murtautumaan tiimin lopulliseen rosteriin, joten hän siirtyi muutaman mutkan kautta SJ:n riveihin.

Arvid on toiminut useissa suomalaistiimeissä IGL:nä ja jatkaa varmasti niissä saappaissa myös tämän kokoonpanon osalta. Ehkä tuntemattomin pelaajista on oopee, joka on tehnyt itselleen nimeä hREDSissä, jossa hän on ollut lokakuusta 2020 lähtien.

Allun joukkue toteutuessaan:

Aleksi ”allu” Jalli
Lasse ”ZOREE” Uronen
Tuomas ”SADDYX” Louhimaa
Tony ”arvid” Niemelä
Olli ”oopee” Piispanen

Slaava ”Twista” Räsänen (valmentaja)


Pelaajat: ,,,
Joukkueet: ,,