Allu tekee paluun! Complexity pestasi suomalaistähden

ESL Pro Leaguen FaZe ESL Pro League ENCEn Valve ENCE CS-asiantuntija allu Major JANO

Maailmanlistalla sijalla 21 oleva Complexity ilmoitti merkittävästä suomalaisuutisesta, kun tiimi kertoi pestanneensa Aleksi ”allu” Jallin riveihinsä.

Murrosvaiheessa oleva Complexity ei ole saanut odotettua tulosta irti nimekkäästä rosterista. Tämä on johtanut pelaajamuutoksiin, joista viimeisin nähtiin viikonloppuna.

Ensiksi tiimi ilmoitti, että joukkueessa AWP:tä pelannut poizon ei jatka enää organisaatiossa. Korvaajaa ei jouduttu etsimään kauaa, sillä heti perään julkaistiin uutinen allun liittymisestä tiimiin.

Suomalaistähden sopimus on toistaiseksi voimassa oleva lainasopimus ENCEstä. Tällä tietoa se pitää sisällään vain tulevan IEM Winter -turnauksen karsinnat. Allulle kyseessä on ensimmäinen näytönpaikka kuukausiin, joten tähtinimen luulisi olevan enemmän kuin innoissaan haasteesta.

Allun edellinen ottelu on toukokuun alulta, minkä jälkeen mies jättäytyi omasta toiveestaan sivuun ENCEstä. Heinäkuun puolivälissä suomalaistähti ilmoitti etsivänsä jälleen pelipaikkaa, mutta uuden tiimin löytyminen vei lopulta kolme kuukautta.


Pelaajat:
Joukkueet: