Apex Legends -turnauksessa käsittämätön tilanne – hakkeri iski ja laittoi osalle pelaajista koodit päälle

apex

Apex Legends Global Series -turnaus sai erikoisen käänteen, kun osa pelaajista hakkeroitiin ja heille lyötiin koodit päälle.

Yhdysvaltain ALGS-turnauksessa nähtiin todella hämmentävä tilanne, kun osa pelaajista sai yhtäkkiä koodit. Tämä tallentui myös muutamaan striimiin, joissa on nähtävillä pelureiden hämmentyneet reaktiot.

Ensimmäinen hakkeroinnin uhri oli DarkZeron pelaaja Genburten, jonka ruudulle lävähti yhtäkkiä käyttöliittymä, josta koodit laitettiin päälle. Samalla pelurilta lähti chattiin viesti, jossa luki ”Apex hacking global series by Destroyer2009 & R4ndom”.

Tämän myötä kävi selväksi, että nämä kaksi nimimerkkiä päättivät ilmoittautua hakkereiksi. Motiivia tälle ei kuitenkaan tiedetä, mutta yhtenä mahdollisuutena pidetään vanhoja työntekijöitä, jotka saivat juuri lomautuskäskyn EA:lta.

Koodit huomattuaan Genburten ilmoitti joukkueelleen asiasta heti ja lähti tämän jälkeen nopeasti pois pelistä. Kyseinen turnaus päätettiin myöhemmin siirtää, koska kilpailullinen rehellisyys oli kärsinyt. Vielä ei ole selvää, koska peliä voidaan turvallisesti pelata, joten uutta aikataulua peleille ei toistaiseksi ole.

Jos video ei näy, voit katsoa sen X:stä.