Lähde: Astraliksen CS:GO-joukkueen pelaajat nostavat hulppeaa palkkaa

IEM Global Challenge Astraliksen CS-vihjeet astralis pörssiin e-sports csgo - pallomeri.net

Tanskalaislehti B.T. on saanut selville maan parhaimpien CS:GO-joukkueiden maksamia palkkoja pelaajilleen. Astraliksen joukkueessa tienataan selvästi eniten.

B.T. saamien tietojen mukaan ylivoimaisesti eniten palkkaa saavat Astraliksen pelaajat, jotka tienaavat noin 320 000 euroa vuodessa. Tuossa summassa ei ole vielä sponsori- ja turnaustuloja, joten luku on todellisuudessa selvästi suurempi, koska pelaajat nappaavat ison osan esimerkiksi turnaustuloista. Astraliksessa pelaajat ovat neuvotelleet yhdessä palkan, joten jokainen pelaaja tienaa täsmälleen saman verran.

Astralis on jo useamman vuoden ajan lukeutunut maailman parhaimpien joukkueiden joukkoon, joten turnaustulot muodostuvat pelaajille jopa massiiviksi, sillä suurin osa palkintorahoista valuu juurikin pelaajien taskuun.

Myös muissa tanskalaisjoukkueissa maksetaan erittäinkin hyvää palkkaa, vaikka Astralis onkin omilla lukemillaan. Nimittäin North maksaa pelaajilleen 200 000 euron liksaa, kun taas Heroicissa ja MAD Lionsissa pelaajat tienaavat noin 90 000 euroa vuodessa.

CS:GO-pelin supertähdet pääsevätkin huimiin palkkoihin, joten se vain todistaa sitä, kuinka suuresta bisneksestä on nykyisin kyse.