Astralis ja EG väänsivät kolme karttaa – huipputason CS palasi näyttävästi

Vitality

Astralis ja Evil Geniuses aloittivat Blast Premierin Global Finaalit tiukalla matsilla, jossa nähtiin kaikki kolme karttaa.

Vuoden jälleen kuninkaana päättänyt Astralis sai vastaansa pohjoisamerikkalaisen Evil Geniusesin, kun Blast Premier Global Finaalit lyötiin käyntiin. Tämä oli samalla ensimmäinen ykköskorin ottelu joulutauon jälkeen, joten odotukset ottelun suhteen olivat korkealla.

Kartoiksi tähän CS-kauden avaavaan hegemoniaotteluun valikoitui Inferno (EG), Overpass (Astralis) ja Vertigo (decider), jota EG ei ole pelannut kertaakaan viimeisen kolmen kuukauden aikana.

Heti alusta alkaen nähtiin, että matsista tulee tiukka ja mitä vain voi tapahtua. EG lähti vahvasti liikkeelle, mutta tanskalaisvastustaja vastasi nopeasti ja näytti, että he eivät luovuta helpolla. Lopulta järisyttävän tiukan väännön jälkeen EG juhli ensimmäistä kiinnitystä otteluvoittoon lukemin 16-14.

Ethan aloitti vahvasti

Astralis näyttää kyntensä

Yllättävä tappio ensimmäisestä kartasta ei lannistanut tanskalaisia, vaan joukkue näytti nopeasti, miksi heitä pidetään maailman parhaina. Vahva esitys deviceltä ja kumppaneilta tarkoitti, että Astralis vei ja EG vikisi, kun taululle lyötiin loppulukemiksi 16-8.

Sama meno jatkui myös Vertigossa, jossa jenkkijoukkue jatkoi tarpomistaan. Hyökkäävällä puolella aloittanut jengi onnistui voittamaan osion ensimmäiset neljä kierrosta, mutta ei sen jälkeen enää yhtäkään, joka tiesi vaikeuksia ottelun kannalta.

device näyttää AWP-taitojaan

Puolia vaihdettaessa sama meno jatkui ja Astralis painoi kaasua entisestään. Ensimmäisen kartan jälkeen isoissa vaikeuksissa ollut EG joutui taipumaan ratkaisevassa mapissa lukemin 16-6, joka tarkoitti tappiota avausottelusta ja putoamista alempaan kaavioon.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,,