Lähteet: Astralis hankkimassa kuudennen pelaajan rosteriinsa

Vitality

Astralis on alusta asti ollut iso suunnannäyttäjä monessakin mielessä CS:n saralla. Organisaationa Astralis oli ensimmäinen pelaajaomisteinen ja nyt heillä on jälleen uusi mullistava idea mielessään.

Useista lähteistä on tänään tullut tietoa, että Astralis olisi hankkimassa itselleen kuudennen pelaajan. Huhujen mukaan pelaaja olisi FunPlus Phoenixia edustava tanskalainen Patrick ”es3tag” Hansen. Hansen on ehdoton tähti joukkueessa, jonka FunPlus Phoenix vasta osti Heroicilta. Tämä tarkoittaa myös sitä, että koko diili FunPlus Phoenixin ja Heroicin välillä voi kaatua, jos uutiset Hansenin siirrosta Astralikseen ovat totta.

FunPlus Phoenix liittyi viime hetkillä mukaan Flashpointiin ja heidän olisikin tarkoitus pelata turnauksessa jälleen huomenna 22.03. Tämä ottelu on kuitenkin nyt vaarassa, sillä jos Heroic todella on tehnyt diilin Astraliksen kanssa, niin FunPlus Phoenix saattaa vetäytyä koko Heroic diilistä pois. Tämä luonnollisesti tarkottaisi sitä, että organisaatiolla ei olisi ollenkaan joukkuetta, joka voisi osallistua peleihin.

Astraliksen kommenttia odotetaan

Astralis ei ole itse kommentoinut tätä vielä millään tavalla, mutta arvostettu reportteri DeKay ilmoitti jo, että tarinassa on paljon syvempiä piirteitä ja hän palaa näihin muutaman päivän sisällä. Astraliksella on kuitenkin ollut haastava alkukausi ja tilanne muutoksen suhteen on kutkuttavan jännittävä. Toki monilla organisaatioilla on ollut kuuden pelaajan rostereita aikaisemminkin, mutta kukaan ei ole ikinä aikonut käyttää kuutta pelaajaa aktiivisesti peleissään.

Asiat varmasti vielä selvenevät lähiaikoina, mutta tietoa odotellessa on mukavaa spekuloida, että miten rosteri muotoutuu. Lisäksi useat säännöt voivat olla tätä muutosta vastaan, sillä esimerkiksi Majoreille voi nimetä vain kuusi pelaajaa valmentaja mukaan luettuna. Lisäksi on mielenkiintoista nähdä siirron toteutuessa, että aikooko Astralis vaihdella pelaajia pelien välissä tai kenties jopa Best of Three -sarjoissa mappien välissä.

Tsekkaa myös: VIDEO: ESL Pro League – ENCE ja GODSENT edelleen vaikeuksissa

 

 


Pelaajat:
Joukkueet: ,