Astralis julkaisi alkuvuoden tuloksen – devicen järisyttävä siirtosumma julki

device iem cologne astralis

Pörssiyhtiönä toimiva Astralis julkaisi puolivuotiskatsauksen, josta selviää mm. devicen järisyttävä siirtosumma.

Tanskalaisjätti Astralis julkaisi puolivuotiskatsauksensa, jossa tarkasteltiin ajanjaksoa 1.1.-30.6.2021. Yksi mielenkiintoisimmista asioista kyseisessä katsauksessa oli devicen siirtosumma, jonka organisaatio sai myytyään supertähtensä Ninjas in Pyjamasiin.

Liikevaihto oli muutenkin viime vuoteen verrattuna todella paljon parempi, sillä se kasvoi tällä ajanjaksolla peräti 92%. Ensimmäisen vuosipuoliskon liikevaihto oli lopulta 39.2 miljoonaa tanskan kruunua, joka vastaa noin 6.2 miljoonaa yhdysvaltain dollaria.

Katsauksen osalta helpottava tekijä oli se, että muita pelaajasiirtoja ei tapahtunut alkuvuoden aikana. Astralis nimittäin merkitsee pelaajakaupat muina liiketoiminnan tuottoina, jolloin tästä tuloksesta oli helppo kaivaa devicen siirtosumman suuruus.

Astralis sai tähtipelaajastaan jättimäisen korvauksen, sillä lopullinen siirtosumma oli 4.5 miljoonaa tanskan kruunua, joka vastaa noin 717 000 yhdysvaltain dollaria. Tämän johdosta ei voida pitää suurena ihmeenä, että pelaaja päästettiin menemään, sillä tanskalaistähti asuu jo valmiiksi Tukholmassa ja oli itsekin halukas siirtymään NiPin riveihin.


Pelaajat:
Joukkueet: