Astralis ottaa jälleen käyttöön kuuden pelaajan rosterin – nosti lupauksen mukaan akatemiasta

astralis

Tanskalaisjätti Astralis tekee muutoksia joukkueeseensa, kun Pariisin Major-paikka jäi katastrofaalisella tavalla vain haaveeksi.

Astraliksen suunta on ollut jo pidempään alaspäin, eikä entisaikojen hallitsija ole enää toviin päässyt kiinni menestykseen. Sukellus huipentui huhtikuussa, kun tiimi ei läpäissyt RMR-turnauksesta paikkaansa Majoreille.

Tämä tarkoitti sitä, että organisaatio lähtee jälleen herättelemään pelaajistoa yhdellä muutoksella, sillä se nosti Astralis Talentissa kovaa jälkeä tehneen Alexander ”⁠Altekz⁠” Givskovin mukaan edustukseen. Näin ollen tiimi lähtee tuleviin turnauksiin kuuden miehen rosterilla.

Astraliksen tiedotteessa ei mainittu sitä erikseen, että kuinka pysyvästä ratkaisusta on kyse, vaan näin aluksi muutos koskeen tulevia viikkoja. Voi olla, että Astraliksen johto haluaakin testata Altekzia huipputasolla, minkä jälkeen tehdään lopullinen päätös tulevaisuudesta.

Mikäli nuorukainen onnistuu, niin ei olekaan mahdotonta, että joku aktiivisesta rosterista menettää paikkansa, kenties lopullisesti.


Joukkueet: